Rokker Zsoltti Karácsonya

Zsoltti és népes családja ezúttal a karácsonyi ünnepkört veszi górcső alá, s végigröhöghetjük velük az egész fenyőszagú, mákos bejglivel tarkított ünnepet látástól Mikulásig.

Erdei Sándor, alias Rokker Zsoltti tíz éve kezdte humorista pályáját az HBO: Mennyi? 30! című első magyar stand up kabaréjában, s immár hat éve dolgozik a Sláger Rádió Bumeráng című műsorában. Idén egy tipikus karácsonyi albummal jelentkezik, melyen klasszikus ünnepi dalok "rokkerzsolttis" átiratát szedte csokorba mindenkinek ismerős karácsonyi témákkal fűszerezve: "kiskalácsom-nagykalácsom, eltörték a mákdarálóm", és "lesz-e a fa alatt csirkefarhát"?

Zsoltti és népes családja ezúttal tehát a karácsonyi ünnepkört veszi górcső alá, s végigröhöghetjük velük az egész fenyőszagú, mákos bejglivel tarkított ünnepet látástól Mikulásig. A karácsonyi témájú interjúkban hallhatjuk, hogyan ünnepel az őrült família a "dagadt" Bejmüllertől a "részeges" Kondrát Ferin keresztül a Nagymutterig, aki már annyira szenilis, hogy saját maga elől dugja el a karácsonyi ajándékokat.

HIRDETÉS (x)
Ajánljuk ezt a lemezt mindazoknak, akik ismerik és szeretik Erdei Sándor fanyar humorát, melyben az élet visszásságait egy rocker mentalitású fiatalember és meghatározhatatlan korú, de épp ezért minden területnek fogadatlan (vagy fogatlan) szakértőjének, a nagymamájának szemszögéből láttatja. A vidám karácsonyi feldolgozások között megtalálható a "Mennyből az angyal", a "Pásztorok" egy merész rock feldolgozásban, valamint a 2001-ben megjelent Rokker Zsoltti-lemezen már megszeretett karácsonyi dal újramixelése, melynek elhíresült, s botrányt kavaró sora szintén nem maradhatott le az albumról.

Az albummal egy időben jelenik meg Rokker Zsoltti második képregénye nem mindennapi jelenetekkel és sztorikkal.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!