Újraindult az 50 éve alapított Easyriders magazin

easyriders magazinA rock-n-ride legenda, az Easyriders, a magazin, amely a kultikus filmklasszikustól örökölte a nevét, új, izgalmas újraindítással ünnepli 50. évfordulóját.

A tulajdonos és márkatulajdonos Pepper Foster azt tervezi, hogy a magazint bevezeti a globális piacon. A debütáló kiadás borítóján Norman Reedus a The Walking Dead Daryl Dixonja szerepel Brian Bowen Smith kamerájának szemszögéből, de olvashatunk Erin Wasson szupermodellről és a Wild Belle együttesről is.

Az Easyriders-t 1970-ben hozták létre a motorkerékpár-rajongók számára, hogy belemerüljenek a motoros életmódba és az ellenkultúra mozgalomba, amelyet olyan legendák fémjeleznek, mint Steve McQueen, Peter Fonda és Dennis Hopper. Öt évtized alatt a márka a szablelkű életmód szinonimájává vált. Az új vezetés szárnyai alatt az Easyriders igyekszik majd megmutatni, hogy mit jelent a motorkerékpár rajongónak lenni a 21. században.

HIRDETÉS (x)

"Nagyon büszke vagyok és örömömre szolgál, hogy az ikonikus Easyriders márkát bemutatom egy új generációnak - és partnereink által kibővíthetem a működésünket az egész világra." - mondta Pepper Foster, az úttörő divatmárka a Chip and Pepper társalapítója. "Végtelen lehetőségeket látunk az Easyriders márkájú termékek elterjesztésében a ruházati, életmód és a lakásfelszerelés piacokon."

A márka újra bevezetése mellett az Easyriders újatervezte és megújította a nyomtatott termékét is, amelynek első kiadása 2020 januárjában került az újságos standokra. A réspiacot megcélzó havii magazint negyedéves kiadvánnyá alakították, amely az alapvető motoros témák mellett bepillantást enged majd az utazás, a művészet, a formatervezés, a stílus és a szórakozás témáiba is. Persze nem maradhatnak ki a motoros világ nagyágyúi sem.

Az Easyriders magazin és új weboldala 2020 januárjában indult.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerencsére eddig az időjárás, és a szabadidőnk is úgy adta, hogy minden hétvégén ki tudtunk...
Bővebben...
Ahogy terveztem a hét közepén, megejtettem az idei első kört, ami a gyenge esőzés ellenére/miatt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!