Terence Hill eljött hozzánk látogatóba

Rácz Edina - . Kultúrális hírek

terence hill budapest 2018A napokban landolt a híres színész, Terence Hill repülőgépe Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Korábban, saját facebook oldalán üzente a magyaroknak, hogy ide érkezik.

A 79 éves olasz színészlegenda, Terence Hill, szerencsére átvette barátjától, Bud Spencer-től a magyarok iránti szeretetet. Először jár hazánkban Terence, aki bizony közönségtalálkozót szervezett, és végre a magyar rajongók testközelből láthatták.

A híresség azért érkezett Magyarországra, hogy legújabb filmjét, a Nevem: Thomas-t reklámozza, amely egy motoros film, s nemrégiben itt írtunk róla részletesen.

HIRDETÉS (x)

A mozifilmnek Terence Hill az írója, a rendezője és a főszereplője is, és barátjának, színésztársának, Bud Spencer-nek ajánlja. Sok-sok közös emlék köti őket össze, hiszen szinte egy életen át együtt dolgoztak.

Sőt, mint ahogyan a fotón látható, a Corvin Mozi előtt osztogatott autogramot a színész, a Nevem: Thomas premier előtti vetítése kapcsán, majd a Syma Csarnokban találkozott a rajongóival. A budapesti eseményekről folyamatosan tájékoztatta rajongóit a színész, a facebook oldalán.

Terence Hill-t, a FREE CHAPTER 1st Budapest fogadta a fővárosban, s vendégül látták a Dallas Étteremben.

Dobai Attila, a Harley-Davidson Budapest ügyvezető igazgatója közös fotót is posztolt a színésszel.

FREE CHAPTER 1st Budapest Terence Hill1FREE CHAPTER 1st Budapest Terence Hill1

Forrás: hvg.hu
Fotó: mandiner.hu


 

 


Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS