Terence Hill eljött hozzánk látogatóba

terence hill budapest 2018A napokban landolt a híres színész, Terence Hill repülőgépe Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Korábban, saját facebook oldalán üzente a magyaroknak, hogy ide érkezik.

A 79 éves olasz színészlegenda, Terence Hill, szerencsére átvette barátjától, Bud Spencer-től a magyarok iránti szeretetet. Először jár hazánkban Terence, aki bizony közönségtalálkozót szervezett, és végre a magyar rajongók testközelből láthatták.

A híresség azért érkezett Magyarországra, hogy legújabb filmjét, a Nevem: Thomas-t reklámozza, amely egy motoros film, s nemrégiben itt írtunk róla részletesen.

HIRDETÉS (x)

A mozifilmnek Terence Hill az írója, a rendezője és a főszereplője is, és barátjának, színésztársának, Bud Spencer-nek ajánlja. Sok-sok közös emlék köti őket össze, hiszen szinte egy életen át együtt dolgoztak.

Sőt, mint ahogyan a fotón látható, a Corvin Mozi előtt osztogatott autogramot a színész, a Nevem: Thomas premier előtti vetítése kapcsán, majd a Syma Csarnokban találkozott a rajongóival. A budapesti eseményekről folyamatosan tájékoztatta rajongóit a színész, a facebook oldalán.

Terence Hill-t, a FREE CHAPTER 1st Budapest fogadta a fővárosban, s vendégül látták a Dallas Étteremben.

Dobai Attila, a Harley-Davidson Budapest ügyvezető igazgatója közös fotót is posztolt a színésszel.

FREE CHAPTER 1st Budapest Terence Hill1FREE CHAPTER 1st Budapest Terence Hill1

Forrás: hvg.hu
Fotó: mandiner.hu


 

 


Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!