Megszületett a Metallica-whiskey! Kipróbálnád?

Rácz Edina - . Kultúrális hírek

metallica blackened whiskey1A Metallica együttes egy szeszfőző mesterrel karöltve, létrehozta vadiúj alkoholos italát, a Blackened elnevezésű, különleges whiskey-t, amely korlátozott helyeken lesz csak kapható.

Sok zenekar áldozott már a saját maga által létrehozott, illetve szponzorált szeszes italok, lásd sörök, whiskey-k és így tovább, oltárán. A Metallica zenekarnak is támadt egy ilyen ötlete...

Kitalálták, hogy ugyan már, piacra kellene dobni egy, a nevükkel fémjelzett whiskey-t. Így, Dave Pickerell szeszfőző mester segítségével, meg is született a remek ital, amelyet Blackened névre kereszteltek.

HIRDETÉS (x)

Pickerell, aki vegyészmérnök, igazi különlegességet hozott létre, melynek alapanyagait – bourbon, rozs, whiskey – ő maga válogatta. S azt hiszem, nem meglepő, hogy zenél is, mégpedig meg tudja szólaltatni a világ legnagyobb templomi orgonáját.

metallica blackened whiskey

A Blackened csak bizonyos amerikai üzletekben, valamint a Metallica koncertek helyszíneinek közelében lévő bárokban, illetve a ThinkLiquor.com és a SpiritedGifts.com internetes oldalakon lesz kapható.

A Blackened egyébként, a Metallica ... And Justice for All című lemezének egyik dala... Le merném fogadni, hogy a hírt olvasva, mindenkinek a Metallica Whiskey In The Jar című száma jutott az eszébe, nem is a Blackened. Hallgassuk meg mindkettőt!

Forrás: Rockbook
Fotók: Metallica, Blabbermouth.net

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS