Megszületett a Metallica-whiskey! Kipróbálnád?

metallica blackened whiskey1A Metallica együttes egy szeszfőző mesterrel karöltve, létrehozta vadiúj alkoholos italát, a Blackened elnevezésű, különleges whiskey-t, amely korlátozott helyeken lesz csak kapható.

Sok zenekar áldozott már a saját maga által létrehozott, illetve szponzorált szeszes italok, lásd sörök, whiskey-k és így tovább, oltárán. A Metallica zenekarnak is támadt egy ilyen ötlete...

Kitalálták, hogy ugyan már, piacra kellene dobni egy, a nevükkel fémjelzett whiskey-t. Így, Dave Pickerell szeszfőző mester segítségével, meg is született a remek ital, amelyet Blackened névre kereszteltek.

HIRDETÉS (x)

Pickerell, aki vegyészmérnök, igazi különlegességet hozott létre, melynek alapanyagait – bourbon, rozs, whiskey – ő maga válogatta. S azt hiszem, nem meglepő, hogy zenél is, mégpedig meg tudja szólaltatni a világ legnagyobb templomi orgonáját.

metallica blackened whiskey

A Blackened csak bizonyos amerikai üzletekben, valamint a Metallica koncertek helyszíneinek közelében lévő bárokban, illetve a ThinkLiquor.com és a SpiritedGifts.com internetes oldalakon lesz kapható.

A Blackened egyébként, a Metallica ... And Justice for All című lemezének egyik dala... Le merném fogadni, hogy a hírt olvasva, mindenkinek a Metallica Whiskey In The Jar című száma jutott az eszébe, nem is a Blackened. Hallgassuk meg mindkettőt!

Forrás: Rockbook
Fotók: Metallica, Blabbermouth.net

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!