Az Emma Undressed avatja fel ma Debrecen közösségi színterét

emma undressed debrecen ady parkAz Emma Undressed metal zenekar különleges feladatot kapott, ugyanis a banda avatja fel a mai napon, a debreceni Ady parkban kihelyezett új színpadot, ahol bárki felléphet a produkciójával, legyen szó stand-up-ról, zenéről, egyéb műsorokról.

A színpad tavasztól őszig lesz az Ady parkban felállítva, s akár óvodai-, iskolai csoportok, felolvasók, egyszemélyes gitáros előadók mutathatják meg tudásukat a folyamatosan változó közönség előtt. Bátraké a szerencse!

A megújult parkot egyébként 2015-ben adták át, s azóta természetesen számos rendezvénynek adott otthont. A belvárosi szabadtéri színpadon, amelyről szó van, ingyenesen léphet fel akárki.

HIRDETÉS (x)

Ezzel a kezdeményezéssel, változatossá, jobban elérhetővé teszik a kulturális élet minden képviselője számára azt, hogy végre megmutassa magát a nagyérdemű előtt, ugyanakkor a járókelők napjait is színesebbé teszik.

Az Emma Undressed zenekar, örömmel avatja fel ma este 20 órakor a közösségi színpadot, ahová ezután szabad a pálya mindenki számára.

Forrás: Dehir
Fotó: Emma Undressed

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!