Színdarab készült a Beatriceről! Igen, jól olvasod!

beatrice ujszinhazAz Újszínház színpadán november 24-én volt a premierje annak a rockmusical-nek, amelynek főszereplője Nagy Feró és a legendás Beatrice zenekar. A darab az együttes történetét meséli el, ami nem volt izgalommentesnek mondható, hiszen a '70-es évektől zenélnek, polgárpukkasztanak.

„A vasfüggöny ezen oldalán vajon milyen lehetett egy punk-rock banda élete a hetvenes években?” - talán ez a kérdés indította el az alkotók fantáziáját...

Hosszú előkészületek után, végre a közönség is láthatta/láthatja a produkciót, amelyet Bozsogi János állított színpadra.

A „Ricse, Ricse, Beatrice” című darab igazán egyedi műfaji besorolást kapott, mégpedig ez egy úgynevezett „rock hórukk”. Nagy Ferónak, a „nemzet csótányának” végigkövethetjük a történetét, s hogy milyen volt anno lázadó dalokat írni, énekelni.

HIRDETÉS (x)

A fiatal Ferót Kurkó József alakítja, majd persze feltűnik az igazi Feró is. Tehát, ez egy igazán különleges előadás, hiszen a Beatrice tagjai saját magukat alakíthatják, Kattints és Tweetelj! a fiatalkori énjüket pedig színészek játsszák el, valamint táncosok teszik még színesebbé a musical-t.

Forrás, fotó: Rockvilag

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egész nyáron tervezgettük, hogy majd motorozunk egyet együtt végre így tizenévnyi közös munka után, de...
Bővebben...
Megjelent egy cikk a helyi lapban a közelmúltban. Annyira bűzlött a marketingszagtól, hogy el se...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!