Vége az American Chopper shownak

A diszfunkcionális Teutul család mesébe illő valóságshowja februárban – sokak bánatára – véget ér.

A látszólag váratlan döntést többen már előre megjósolták. A téma kimerült, a szereplők elfáradtak. Ráadásul a TLC (The Learning Channel – amerikai kábeltévé csatorna) nem akart részt venni Paul Teutul Senior és Junior jogi vitájában, amelyben azt próbálják eldönteni, hogy kinek járnak az American Chopper jogai.

A csata hevében elmúlt a show családias hangulata. A nézők egyre kevésbé élvezték, ahogy Paul Senior a kamerák előtt folyamatosan a két fiát szekálja. Azzal pedig, hogy ifjabb Paul és Mike elment, a műsor elvesztette eredeti értelmét. De a befejezés okainak keresése mellett sokkal érdekesebb kérdés az, hogy vajon mi lesz az OCC (Orange County Choppers) üzlettel.

HIRDETÉS (x)

Egyes vélemények szerint a hatalmas birodalmat, az épületet, a felszerelést és az alkalmazottakat már régóta a műsor bevételeiből finanszírozták. De akkor hogyan tovább? Jelenleg a szereplőkre egy hosszadalmas procedúra vár hatalmas ügyvédi költségekkel, amire lehetséges, hogy rá fog menni az egész üzlet.

A rajongók és az ellendrukkerek most kíváncsian várják, hogy vajon a Teutul család talpon marad-e a műsor befejeztével.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mennek a hírek, jönnek a felsorolások, motoros-teherautó, motoros-személyautó karambol, szörnyet halt az úton, a kórházban......
Bővebben...
Nem vagyok nagy túrázó, inkább motorozok mint gyalogolok, azért néha csak rászánom magama. Most hétvégén...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!