Vége az American Chopper shownak

A diszfunkcionális Teutul család mesébe illő valóságshowja februárban – sokak bánatára – véget ér.

A látszólag váratlan döntést többen már előre megjósolták. A téma kimerült, a szereplők elfáradtak. Ráadásul a TLC (The Learning Channel – amerikai kábeltévé csatorna) nem akart részt venni Paul Teutul Senior és Junior jogi vitájában, amelyben azt próbálják eldönteni, hogy kinek járnak az American Chopper jogai.

A csata hevében elmúlt a show családias hangulata. A nézők egyre kevésbé élvezték, ahogy Paul Senior a kamerák előtt folyamatosan a két fiát szekálja. Azzal pedig, hogy ifjabb Paul és Mike elment, a műsor elvesztette eredeti értelmét. De a befejezés okainak keresése mellett sokkal érdekesebb kérdés az, hogy vajon mi lesz az OCC (Orange County Choppers) üzlettel.

HIRDETÉS (x)
Egyes vélemények szerint a hatalmas birodalmat, az épületet, a felszerelést és az alkalmazottakat már régóta a műsor bevételeiből finanszírozták. De akkor hogyan tovább? Jelenleg a szereplőkre egy hosszadalmas procedúra vár hatalmas ügyvédi költségekkel, amire lehetséges, hogy rá fog menni az egész üzlet.

A rajongók és az ellendrukkerek most kíváncsian várják, hogy vajon a Teutul család talpon marad-e a műsor befejeztével.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!