Kapj frászt – jön a film az Anna and the Barbies jelenségről!

almatlan anna and the barbies filmVagyis, Pásztor Anna énekesnő szerint: „Ha valaki frászt kap, az jó jel.” Szeptember 28-án mutatják be „Álmatlan – az Anna and the Barbies film” címmel a zenekarról és különleges énekesnőjükről szóló alkotást.

Nemrég volt honlapunkon egy furcsa hír Pásztor Annáról, aki szétrágta egyik rajongója okostelefonját, hogy ezzel is felhívja a figyelmet a szelfiőrület ellen.

Ilyen és ehhez hasonló dolgokon azt hiszem, nem nagyon lepődünk már meg Annától, aki nem csak fellépő ruháival, kinézetével hívja fel magára a figyelmet, hanem különleges lényével, kisugárzásával, tetteivel.

HIRDETÉS (x)

A fent említett film apropója, hogy az együttes 2016 novemberében, a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta lemezbemutató koncertjét, melyről természetesen felvétel készült.

16 kamerával rögzítették az eseményeket, ami nem véletlen, hiszen gondolhatjuk, micsoda látványvilággal készült a zenekar: artisták, fantasztikus díszlet, cirkuszi elemek.

A Toldi Mozi oldalán így írnak az Álmatlanról:

„Az ÁLMATLAN koncert- és dokumentumfilm, magasság és mélység egyszerre, mely olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és a zenekart, amely még sosem volt látható. Tökéletesen megmagyarázza az “Anna and the Barbies jelenség” lényegét.

“Ha valaki frászt kap, az jó jel. Ezért mászok az emberek arcába. Rámászok az arcukra. Egy picit megsértődnek, egy kicsit az intimzónájukba lépek.” mondja a koncertről Pásztor Anna.

Az ÁLMATLAN reprodukálja a koncertélményt, de sokkal több mint egy koncertfilm, felfedi az “AATB gépezet” lelkét, motivációját és titkait.”

A film producere az Anna and the Barbies volt, a rendezők pedig Porkoláb Norbert és Tanca Norbert.

Nagyon várjuk a bemutatót!

Forrás, fotó: toldimozi.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Bocs, akkor rossz helyre parkoltunk: ​Viszont ha már rákattintottál, mutatok még valamit. Tegnap egy...
Bővebben...
Míg mindenki más motorozott, mi a családdal töltöttük a hosszú hétvégét. Illetve az őszi szünetet,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!