Bikes, Camera, Action!

A Harley-Davidson marketingesei tisztában vannak azzal, hogy a nők milyen nagy hatással vannak egymásra. Képesek egymást motiválni, vagy kedvet csinálni másoknak, hogy nőként saját motorra szálljanak. A Bikes, Camera, Action! elnevezésű filmes pályázatra több tucat kétperces versenyfilm érkezett.

A női filmkészítőket a Harley-Davidson cég arra kérte, hogy készítsenek egy maximum kétperces rövidfilmet, amely bemutatja a nőknek, hogy milyen szabadságot jelent a motorozás. Victoria Sampson a kaliforniai Shadow Hillsből „Her Need for Speed” címmel készítette el a győztes pályaművet. A szigorú zsűri ezt az alkotást találta a legkreatívabbnak, és a legalkalmasabbnak arra hogy megérintse a nőket – azokat is, akik még nem motoroznak.

Amellett, hogy a díjátadó ünnepségen is levetítették a jól sikerült kisfilmet, Sampson 5000 dollár készpénzt, egy új High Definition videokamerát, és egy Harely-Davidson bőrdzsekit is nyert. Mivel Victoria maga is motorozik, nagyon örült annak, hogy 5 napra ingyen megkap egy Harley- Davidsont, amivel oda motorozik,ahova csak akar.

HIRDETÉS (x)
„Köztudott, hogy nők ezrei álmodoznak arról, hogy egyszer majd maguk is kétkerékre pattannak.” - mondta Karen davidson, a Harley-Davidson cég egyik alapítójának dédunokája. „A Bikes, Camera, Action! Pályázatra érkezett filmek a nők szemszögéből mutatják meg azt,ahogy ők a motorkerékpár által kapott függetlenséget látják. Azt reméljük, hogy ezek az alkotások inspirálni fogják azokat atársainkat, akik egyelőremég csak álmodoznak arról, hogy a kormány mögé üljenek.”

A nevezők között híres filmakadémiák tanulói és végzett diákjai is voltak, így a zsűrinek nem volt egyszerű dolga. Victoria Sampson mellett továbbikét díjat is átadtak. Az egyiket Melissa Kosar kapta a kaliforniai Orange-ból a „Girls Night Out” camű filmért, a másikat Marta Masferrer New York City-ből „Here Comes the Bride „ című alkotásáért. Ők fejenként 1500 dollárrallettek gazdagabbak, amit a következő filmjükre költhetnek majd, valamint egy-egy bőrdzsekit és egy motoros továbbképzést is kaptak.

A győztes filmeket más filmekkel együtt megnézhetjük a Harley-Davidson Facebook oldalán.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!