A Tankcsapda nyerte a Magyar Könnyűzenéért díjat

A 13. VIVA Comet gálán a híres rock banda nemcsak a díjat vihette el, hanem egy jó kis zúzással ünnepelte meg – a közönséggel együtt – nyereményét.

 

 

A régóta hagyománynak számító eseményt június 13-án rendezték meg a Budapest Sportarénában.

A gála hírnevéhez méltóan tették emlékezetessé a szervezők az idei Cometet is. Az elmúlt 12 hónap legmenőbb magyar előadói, hangjuk mellett, rajongótáboruk aktivitásával szintén kiemelkedtek vetélytársaik közül.

HIRDETÉS (x)

A Tankcsapda büszke lehet erre az elismerésre is, hiszen nagyon sokat tettek már le a magyar rock zene asztalára.

„A decemberi ’Rock a nevem turné’ után nem gondoltuk volna, hogy ilyen rövid idő múlva ismét a Sportaréna színpadán állhatunk, igaz a két bulit nem lehet összehasonlítani, hiszen élesen eltérő volt a közeg, de bármilyen furcsán hangzik még nekünk is, a cél mégis megegyezett: Megmutattuk milyen az a ROCK! Remélhetőleg a VIVA Comet Magyar Könnyűzenéért Díjat, (Ez úton köszönjük a döntéshozóknak!) ezzel a „mini koncertes” Tankcsapda-zúzással emlékezetessé tettük a helyszínen és TV előtt ülőknek is… ilyen az amikor hangosan szól a gitár meg a dob, élőben...” (Forrás: Tankcsapda)

„A legjobb férfi előadó” díját Young G kapta, míg „a legjobb női előadó” Radics Gigi lett. „A legjobb együttesnek járó” Comet-gömböt a Children of Distance zsebelte be.

„A legjobb új előadó” a Bermuda lett. „A legjobb videoklip” tulajdonosa a Mary PopKids és a Punnany Massif zenekarok lettek, a Mosoly című videóért. „A közösségi média díját” a Majka-Curtis-BLR trió nyerte el.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!