BMW-modellek a Múzeumok Éjszakáján

Az idén jubiláló BMW Motorrad antik modelljeit is kiállítják a Közlekedési Múzeum parkolójában.

Az elmúlt kilencven év BMW motorkerékpárjai közül több mint negyven motort állítanak ki június 22-én, a már hagyománynak számító Múzeumok Éjszakája keretében a budapesti Közlekedési Múzeum parkolójában.

A BMW Motoros Baráti Kör által szervezett bemutatón látható lesz többek között egy 1933- ban gyártott, de még ma is működőképes R16-os, és szinte a teljes GS sorozat az R 80 G/S-től a ma is kapható R 1200 GS-ig, illetve természetesen az oldalkocsis motorkerékpárok sem hiányozhatnak majd.

HIRDETÉS (x)

A régebbi darabok mellett az érdeklődők a BMW Motorrad új modelljeit, így például az idén piacra került HP4-et is megtekinthetik.

Bár a kiállítás nem tudja maradéktalanul bemutatni a kilencven éves BMW Motorrad teljes történelmét, a látogatók mégis közelebb kerülhetnek az egyik legnagyobb európai motorkerékpár gyártó múltjához és jelenéhez.

A június 22. szombat reggel 10 órától vasárnap reggel 10 óráig látogatható kiállításra a BMW Motoros Baráti Kör szeretettel vár minden érdeklődőt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!