Tibibácsi-túra 2010.

Már ötödik éve, hogy nem motorozhat együtt márkatársaival Tibibácsi, a család és a barátok mégsem felejtik el az együtt töltött időt.

Cservenyi Tibor Moto Guzzi Stone motorkerékpárján bemelegítésképp és szezonnyitóként minden évben Bánkot vette célba. A tó partján megpihent, a környéken evett valami finomat, majd kényelmesen hazagurult. Ez a nagyjából hatvan kilométeres távolság (Csömör-Bánk oda-vissza kb. 120 km) épp megfelelő arra, hogy az ember a téli álomból ébredező motoros izmait kicsit bejárassa.

Tibibácsi sajnos már nem lehet velünk, de emlékét nem feledjük. A korábbi Moto Guzzi Magyarország Egyesület tagjai, valamint Tibibácsi szintén motorfanatikus családja életben tartja ezt a jó szokást és Tibor nap környékén emlékére megteszik a szokásos útvonalat.

HIRDETÉS (x)

Idén április 17-én délelőtt fél tízkor kezdtek gyülekezni Tibibácsi kocsmája előtt a motorkerékpárok. A csömöri Kerék kocsma törzsközönsége megszokta a motorhangokat, de ezúttal kicsit nagyobb volt a dübörgés. A Moto Guzzik voltak többségben, de a csaknem 20 fős csapatba keveredek más márkák is.

Még több kép a galériában!Az első állomás Tibibácsi végső nyughelye, a Csömöri Sírkert volt, ahol gyertyagyújtás után szimbolikusan koccintottunk vele, majd folytattuk az utat a bánki tóhoz.  Itt ismét pihenő és némi tízórai elfogyasztása után egy szlovákiai márkatársat látogattunk meg. Az ipolysági étteremben hatalmas adagokat adtak - nem tudni, hogy máskor is ilyen kellemes-e a kiszolgálás vagy ez is a közös érdeklődésnek, a motorozás szeretetének köszönhető-e.

Habár a hosszú tél után ezen a hétvégén végre napsütéses idő volt, azért motoron még hűvös volt az idő, úgyhogy hazaérkezve jól esett egy forró fürdő.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!