Csapatépítő csajtúra Szilvásváradra

Tartalomjegyzék

csajos tura szilvasvarad 2019 4Mi délvidéki lányok már párszor szerveztünk csajos túrát, de az idén úgy gondoltuk, hogy együtt mennénk azokkal a Budapest környéki csajokkal, akikkel tavaly a Nemzetközi Női Motoros napon ismerkedtünk meg, azután pedig eljöttek Veramama köszöntésére is Jánoshalmára.

Úticélnak Szilvásváradon a MagyarRoute 66 panziót választottuk, és kisebb tanakodás után kitűztük az időpontot is. Úgy döntött a csapat, hogy legyen ez egy hosszú hétvége, így esett a választás július 28-30-i hétvégére.

Előző este Dóczi Szilvi nálunk aludt, mivel neki Tamásiból hajnalban kellett volna indulnia, így vele kiegészülve a „déli csapat” 5 fővel péntek reggel 7-re tervezte az indulást. Ugyan ki késett volna el, ha nem én?!

HIRDETÉS (x)

Füzesabonyban már vártak minket a „Pestiek”, és onnan nem kis feltűnést keltve 9-en mentünk Szilvásváradra. A tulaj, Leen már a bejáratnál várt minket és segített a beparkolásban! Szállásfoglalás, átölözés, wellcome drink… Délutánra egy csodás gyalogtúrát tettünk a Fátyolvízeséshez egy kis vonatozással kiegészítve.

csajos tura szilvasvarad 2019 1Péntek este buli, grillezés rengeteg nevetéssel, zenével! És mivel pont arra a hétvégére esett a szülinapom, a csajok ajándékkal is megleptek. KÖSZÖNÖM NEKTEK! ❤ ❤

csajos tura szilvasvarad 2019 2Szombaton Leen elvitt minket túrázni Szlovákiába. Nagyon jó kis kanyargós utakon mentünk. Sajnos az az étterem, ahol ebédeltünk volna éppen zárva volt, de ennek ellenére megérte felmotorozni a murvás úton, mert a látvány, ami elénk tárult, az gyönyörű volt!!!

csajos tura szilvasvarad 2019 5Sebaj, kerestünk egy másik helyet, ami szintén nagyon hangulatosnak bizonyult, gyönyörű kerttel, finom kajákkal. Én még a kofolát is megkóstoltoltam... hááát, ÉRDEKES!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!