A második túrám húsvét hétfőn

Tartalomjegyzék

brigi husvet hetfo motoros tura 3Húsvét hétfő. Reggel nyolc óra. Egy ideje már forgolódok az ágyamban, de tudom, nem sok értelme van túl korán felkelni, mert a páromat hacsak nem valami igazán nyomós oka nincs rá, esélytelen kirugdosni az ágyból.

Már nem hagy lustálkodni a gondolat, hogy ma megint felülhetek Petikére. Kikászálódok az ágyból es kávét, illetve reggelit készítek, bízva benne, hogy az illatok kicsalogatják életem értelmét. Végre 9 körül ez meg is történik, majd még elindít egy adag mosást, ami röpke másfél óra és rákattint a tegnap esti filmre, amit nem sikerült végignézni. Már többször megfordult a fejemben, de most már biztos vagyok benne, ő egy megmérettetés az életemben és azért kaptam, hogy megismerjem a határaimat.

Lejárt a mosógép, vége a filmnek, végre elindulhatunk. Kifelé a városból olyan szűk utcákon gurulunk, hogy az egyik fordulóban ahol egy busz épp szembe jön velem, megállok egy meredek lejtőn és pánikolok, hogy nem fogok tudni elindulni. De semmi ok a pánikra, simán megy az elindulás.

HIRDETÉS (x)

Kiérünk Bécsből, egy 4-5 kanyaros szerpentin következik, ahol Gábor bemutat egy tökéletes ,,lesiklást”, én küzdök, de állom a sarat. Majd a kanyarok végén kiteszi az irányjelzőt, megállunk. A sóderes leállón csúszik a csizmám, ezt szóvá is teszem, közben az jár a fejemben, mikor lettem én ilyen paramatyi.

Megfordulunk, felkígyózunk a domb tetejére, majd újra megfordulunk. Ekkor már kételkedni kezdek kedvesem épelműségében, de aztán bevillan, ez nem véletlen, próbál bevezetni a kanyargás rejtelmeibe. Szerinte 2x-3x épp elég is, elégedett vigyorral int a fejével, mehetünk tovább.

brigi husvet hetfo motoros tura 1Szeljük az utakat a zöldellő bécsi erdőn keresztül, nemsokára megérkezünk egy újabb kanyarral teli útszakaszhoz, ahol ő előrerongyol, én azért nem merek túl nagy sebességgel kanyarodni, de élvezem az ide oda kanyargást. Egyszercsak jön egy nagyobb visszaforditó szép kis pihenővel, ahol meglátom a láthatósági mellényt, hozzá a párom vigyora társul: hát te hogy kerültél ilyen hamar ide? Fel akartam venni ahogy jössz! Menj fel, fordulj meg és gyere le mégegyszer. Egy év múlva jó lesz majd vissza nézni mennyit fejlődtél.

Engedelmesen továbbhaladok, pár méter után már ott a következő falucska, ahol kényelmesen megfordulok. Lesuhanok, közben próbálok ügyet sem vetni a felvételre és keresem a helyet, ahol visszafordulhatok. Emlékeim szerint jó sokat jöttünk idefele, úgy döntök két kanyar között, ahol van pár méter egyenes, megkockáztatom. Rosszul teszem, mert hiába az ahova nézel oda érkezel elméleti tudás, azért csak kiszaladok az úttestről.

Puha a föld, csúszik az aljzat szóval nem merek még beljebb nyomulni, nincs szalagkorlát és elég mélyen van a vízszint, inkább visszaengedem a vasat, de a kerék megakad a nyomvályún. Kicsit megilletődök, most mi lesz? Megáll egy autó, egy hölgy segítséget ajánl fel, én intek: á köszönöm minden rendben, megoldom, nagylány vagyok.Végül sikerül kikászálódni, de megfogadom, hogy ilyet legközelebb maximum akkor fogok csinálni, ha már zökkenőmentesen megy a megfordulás.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!