Egy nő, egy motor és az út

Tartalomjegyzék

egy no egy motor es az ut 2019 5Egyre több motoros nő gurul az utakon, manapság már talán nem is kapjuk fel annyira a fejünket a benzinkúton amikor a gyengébbik nem támasztja sztenderre a járgányát, de valamiért mégis csak a komfortzónát jelentő országhatárainkon belül szeljük a kilométereket.

Aki mégis távolabb merészkedik, általában egy-egy csapathoz verődve túrázik, hogy biztos ami biztos kéznél legyen A Férfi, aki baj esetén supermanként rohan a segítségünkre.

Remélve hogy a jég megtörik szeretnék veletek néhány képet, tapasztalatot és élményt megosztani a saját útjaimról, mert igenis lehet külföldön is egyedül túrázni.

HIRDETÉS (x)

Mi kell hozzá?

A legfontosabb összetevők szerintem: hogy elhidd, meg tudod csinálni, és egy megbízható motorkerékpár. 

Gavia pass Olaszország Yamaha XSElső túrám alkalmával majd 8 ezer kilométert tekeregtem Ausztriában, Szlovéniában, az olasz- és svájci Alpokban, érintve Lichtensteint, Németországot és Horvátországot is. Mindezt egy régi Yamaha XS 650-essel.

Miért egyedül?

A motorozástól függetlenül, vannak olyan emberek, akik szeretnek csapatban, közösségben mozogni, vagy egyszerűen szükségük van egy biztos pontra, vezetőre. Én pont nem ebbe a személyiség típusba tarozom. Sokkal kevesebb konfliktus adódik, és komfortosabbnak érzem, ha akkor és arra mehetek amerre én szeretnék.

Alpok, OlaszországHa látok a térképen egy érdekes helyet, vagy épp csak megállnék egy pihenőre, ami nem volt előre beiktatva, akkor nem kell megbeszélnem és kikérnem mások véleményét. Épp így akár az út hossza is változhat időben és távban is, nem korlátoz senki.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...
Mielőtt lemaradok... Hétvégén farsangolni voltunk. Mivel a héten még mindig betegek voltunk - hol a gyerekek,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!