Csajok a 10. Onroad 48 órás tájékozódási túrán

Tartalomjegyzék

10 onroad 24 oras tajekozodasi tura 2018 1Az idei évben a Bihari hegységben (Románia) rendezték meg az Onroad 48 órás tájékozódási túrát, amin kicsiny női szekciónk is részt vett.

De kezdjük is az elején. Párom és a sógorom részt vett a tavalyi 48 órás túrán, ekkor határoztam el, hogy jövőre én is szeretnék menni. Mivel idén Erdély volt a célállomás, és ők már többször jártak itt, így ők úgy döntöttek, hogy idén kihagyják. Ezért szükségem volt egy csapatra. Itt jöttek a csajok a képbe, akikkel már többször motoroztam együtt.

Januárban megkerestem Évát (Yamaha YBR125 tulajt); Zitát (Honda CB250 tulajt); és Mónit (Yamaha YBR 250 tulajt), hogy mit szólnának, ehhez az erélyi túrához.

HIRDETÉS (x)

Január és augusztus között sok idő telt el, de így volt időnk felkészülni a túrára.

Januárban meghirdették a túrát, amire majd februárban lehetett regisztrálni. Jelentkezés után tudtuk meg a túra központi helyszínét, és így mi is ott foglaltunk szállást, aki későn eszmélt, az akár 20-30 km távolságban talált csak szállást. A hosszú várakozási időt kitöltöttük, például készítettünk csapatpólót, írtunk listát a szükséges dolgokról.

Lassan de elérkezett az augusztus. Maga a szervezett túra augusztus 3-5. között volt, de mi még egy nappal megtoldottuk.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Nem tudom, mennyire vagytok képben, szerintem épp eleget hallottatok már a zűrös "otthoni" dolgaimról. Most...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!