Bajai csajok a Desedán

bajai csajokMinket itt Baja környékén már több éves barátság köt össze, sokszor motorozgattunk együtt...

 

Nyár elején egy klassz kis napot töltöttünk a párjaink nélkül Tőserdőn. Motorozás, fürdés, hekk- és lángos evés volt a program. Annyira jól sikerült, hogy elhatároztuk, szervezünk egy kisebb túrát magunknak, de egész nyáron annyi program van, hogy egyszerűen nem találtunk megfelelő időpontot.

Így szeptember elejére csúszott a dolog, és a Deseda tóra esett a választás. Szerintem jó döntés volt, mert nagyon szép hely! A CsaM-ról csak egy új lány jelentkezett a túrára, Dóci Szilvi személyében, viszont nagyon örültünk, hogy megismerhettük, mert nagyon jó fej!

HIRDETÉS (x)

Szinte azonnal beilleszkedett a társaságba, vette a poénjainkat. Sajnos neki estére haza kellett mennie kötelező munkahelyi elfoglaltsága miatt.

Mi viszonti maradtunk, és nagyon jól éreztük magunkat! Strandolás a 16 fokos tóban, hajókázás, grillezés, kirándulás... (elesés) ... stb. Elég sok mindent sikerült belesűrítenünk ebbe a 2 napba.

Higgyétek el! Kell néha az ember lányának ez a fajta szórakozás! Akit érdekel, nézze meg a kis videónkat ami a túra képeiből készült!

bajai csajok 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!