Gerecse túra a Pannónia MGTSZ szervezésében

pannonia mgtsz gerecse tura 12Szép számban gyűltek össze a pannoniások és barátaik a Pannonia MGTSZ Gerecse túra találkozási pontján Biatorbágyon május 20-án.

48 motorral indultunk el a Pannónia MGTSZ szervezésében a Gerecsén keresztül a Neszmélyi Hajó Skanzent meglátogatni Hesszler Feri barátunk vezetésével, amit köszönünk neki. Útközben még csatlakoztak és ott is vártak ránk további barátok és ismerősök, így a végére 58 motor pihent az dunaparti árnyékban.

Helyben sütött hekkel vártak és a sör is hűtött volt, pár lépésre pedig egy rétes kuckó gondoskodott az erre járó vendégekről. Jó társaság, jó hangulat most is megvolt.

HIRDETÉS (x)

Le volt szervezve előre, hogy tárlat vezetést is kaptunk a tulajtól. Egy 28 évet hajókon szolgáló úr, Kiss János kalauzolt minket a hajózási történelem és gépészet egyedi és érdekes világába.

A tárlatvezetés nagyobbik része a ZOLTÁN nevű lapátkerekes vontató hajó gyomrában kialakított múzeumba volt, aztán átmentünk egy kazán házba, ahol a gépészeti részek lettek bemutatva. Ha bárki itt jár akár egyénileg, akár csoportosan óriási élmény, ahogy Jani bácsi meséli a hajók és hajózás történelmét. Ne hagyd ki!

Jó társaságban gyorsabban megy az idő, mint szeretnék, haza fele kisebb csoportokban indultunk. Bobják Zoli kolléga tanácsára egy kis kitérőt tettünk, és Esztergomnál átgurultunk Szlovákiába, majd Letkésnél vissza.

Kitűnő nap volt ez is, mint a többi túrázós, a legközelebbire is várunk mindenkit szeretettel.

pannonia mgtsz gerecse tura 9pannonia mgtsz gerecse tura 9

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!