Születésnap western hangulatban

baja team 15 32Már télen tervezgették a tagok a BajaTeam Motoros Baráti Kör 15. születésnapját. A helyszín kiválasztásakor a társaság a Császáron lévő Henrixcity mellett döntött.

Tavaly már jártunk Császáron az egyik túra alkalmával, és mindannyiunknak nagyon megtetszett a hely. Egy igazi deszkából épült western város.

Május 27-én, az esemény napján Baján délelőtt 1/2 10-től gyülekeztek a meghívottak. Mivel elég sok motor indult útnak (kb. 40), ezért a fiúk három csoportra osztották a társaságot, hogy a forgalomban akadálytalanul haladhassunk, és mi se tartsunk fel másokat. Minden csoportot egy BajaTeam tag vezetett, és kettő zárt. Így probléma mentesen, két megállóval tettük meg a 200 km-es utat.

HIRDETÉS (x)

Útközben csatlakoztak hozzánk más meghívottak is, ezért Császárra már közel 50 motor gördült be. Parkolás, welcome drink, alvóhelyek elfoglalása. (Volt, aki a rabszállító kocsit választotta.) Mindenkit magával ragadott a hely varázsa, rengeteg itt a látnivaló.

A vadnyugati hangulatot fokozta az az előadás, amit végig nézhettünk. Kocsmai verekedés, pisztoly párbaj, akasztás...

 

Ezúttal nemcsak a csapat volt szülinapos, hanem a Road Captain is, tehát - nem mindennapi módon - őt is felköszöntöttük. Vendéglátónk - Henrik - profi munkájának köszönhetően remek volt a vacsora, és a reggeli is.

 

A jó hangulatot a Tres Hombres zenekar biztosította. Szerintem mindenki nagyon jól érezte magát!

Vasárnap délelőtt a Baja felé tartó társaság egy szép nagy csapatot alkotva motorozott haza.

baja team 15 37baja team 15 37baja team 15 37baja team 15 37baja team 15 37

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Róbert és Edit egy elmegyógyintézetben éltek. Egy nap az intézet kertjében sétáltak. Mikor a medence...
Bővebben...
Minden évben előkerül a naptár téma így most szerkesztettem egy letölthető verziót. Offkorsz SEO optimalizáltam,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.