Motoros túra a Balassagyarmati Pannonia Múzeumba a Pannónia MGTSZ-szel

pannonia mgtsz tura balassagyarmat 7Erre a túrára több helyszínt is megjelöltünk: találkozás volt Csepelen és Fóton, valamint Veresegyházán is, ahol megvártuk egymást és onnan együtt mentünk Balassagyarmatra.

Erdőkertes, Vácegres, Galgamácsa, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Galgaguta, Nógrádkövesd, Becske, Magyarnándor, Mohora, Szügy útvonalon érkeztünk meg a célállomásra. Ott már vártak újabb veterános ismerősök. A végére 52 db motor és 83 érdeklődő gyűlt össze.

Szakács Laci a balassagyarmati Pannónia Múzeum kezelője egy kis kérdőívvel várt minket, aminek a megoldásai ott voltak a múzeumban, csak meg kellet találni. Aki nem volt még itt annak érdemes tudni, hogy itt csak eredeti, korhű állapotban megmaradt Pannoniák várják a kíváncsi betérőt. Egy nagyon fontos technikai és kor dokumentáció található az igényesen átalakított boltíves pince falai között.

HIRDETÉS (x)

A nagy létszám miatt az ebédet két étteremben fogyasztottuk el. A csapat egyik része a Svejk vendéglőben fojtatta a beszélgetést, a másik fele pedig a Lepénytanyán. Ebéd után voltak, akik haza indultak és voltak néhányan, akik még megkerülték a mesésen zöldellő Börzsönyt: Ipolyszög, Dejtár, Ipolyvece,Drégelypalánk, Hont, Bernecebaráti, Kemence, Vámosmikola, Ipolytölgyes, Letkés, Ipolydamásd, Szob, Zebegény, Nagymaros.

Nagyon kellemes időt fogtunk ki és fantasztikus volt a lemenő nap fényében motorozni a kietlen erdei utakon. A nagymarosi Duna-parton még egy utolsó közös fotó és irány Vác. Ha szívesen jönnél velünk a következő túránkra akkor figyeld a facebookot, vagy a Pannonia MGTSZ honlapját!

 

pannonia mgtsz tura balassagyarmat 30pannonia mgtsz tura balassagyarmat 30pannonia mgtsz tura balassagyarmat 30pannonia mgtsz tura balassagyarmat 30pannonia mgtsz tura balassagyarmat 30

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Róbert és Edit egy elmegyógyintézetben éltek. Egy nap az intézet kertjében sétáltak. Mikor a medence...
Bővebben...
Minden évben előkerül a naptár téma így most szerkesztettem egy letölthető verziót. Offkorsz SEO optimalizáltam,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.