Szezonnyitó felvonulás Szigetszentmiklóson

szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 1Egy hete lett meghirdetve, és csak egy kis baráti felvonulásnak terveztük, kb. 30-50 főre gondoltunk, de egy nap alatt rájöttünk, hogy a facebookon való osztogatás miatt valószínűleg többen leszünk.

2016. Április 16-án megrendeztük az első Szigetszentmiklósi Szezonnyitó felvonulást. Több mint 200 motorral érkeztek nem csak Szigetszentmiklósiak, hanem az összes környező településről is.

A gyülekező 14 órától volt Rock lyuknál, ez Szigetszentmiklós és Szigethalom között egy rock klub. Már 3/4 kettőkor kb. 60 motoros érkezett a helyszínre, itt már láttuk, ez jól fog sikerülni.

HIRDETÉS (x)

Fél 3-ra tervezve volt egy mentőmotoros bemutató, de kapott egy riasztást, ezért a felvonulás utánra lett áttéve. A felvonulás pontosan 15 órakor indult, mert így tudtuk elkerülni a hév által okozott esetleges torlódást az útvonalon.

Először Tökölön tettünk egy kört, majd Halásztelket érintve Szigetszentmiklós belvárosán keresztül érkeztünk vissza a Rock lyukhoz. Szerencsére mindenki fegyelmezetten gurult, a rendezők és a rendőrök is igyekeztek az összes utat lezárni, ezért minden rendben zajlott.

Reméljük sikerült felhívni az autósok figyelmét arra, hogy itt a tavasz, a motorosok újra nyeregbe pattannak, és reméljük jobban fognak ránk figyelni. Mivel ekkora érdeklődés volt, ezért jövőre ismét megrendezzük, és több programmal fogunk készülni!

szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 2szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 3szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 4szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 5szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 6szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 7szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 8szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 9szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 10szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 11szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 12szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 13szigetszentmiklosi szezonnyito felvonulas 14

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Róbert és Edit egy elmegyógyintézetben éltek. Egy nap az intézet kertjében sétáltak. Mikor a medence...
Bővebben...
Minden évben előkerül a naptár téma így most szerkesztettem egy letölthető verziót. Offkorsz SEO optimalizáltam,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.