Floridából jelentem: a Harley is kipipálva

Tartalomjegyzék

NaNa hd fat boyA vírus erősebbnek bizonyult nálunk, úgyhogy orvosi javaslatra eltoltuk a repülőjegyet egy héttel. Öröm az ürömben, hogy így lett még egy hetem, hogy megnézzem, ami még kimaradt.

A hét eleje még gyógyulgatással telt. A gyerekek már sokkal jobban voltak, és szerdán a doki is azt mondta, hogy egy hét múlva már tuti repülhetünk. Nekem nagyjából ugyanolyan volt az állapotom, köhögés, orrfújás, szédülés... mindig én vagyok a leggyengébb láncszem mostanában.

A hét második fele felért egy ámokfutással. Volt még három dolog a listámon, és négy nap, hogy megvalósítsuk, úgyhogy alaposan belecsaptunk a lecsóba.

HIRDETÉS (x)

Pénteken már kimerészkedtünk a lakásból, és ha már így alakult, elmentünk Greg motorosboltjába kibérelni a Harley-t vasárnapra. Újra felvette az adataimat, és most már ki is fizettem a 150 dollárt (ezt inkább át sem számolom, hogy mennyi) előre az egy napra. Brian az üzletvezető bemutatta nekem Toby-t, aki majd vasárnap átadja a motort, de mondtam, hogy majd a sógorom veszi át, mert kizárt dolog, hogy két gyerek mellett odaérjek a motorért reggel nyolcra. Toby azért még elejtett egy megjegyzést arról, hogy ugye ezúttal nem mondjuk le a motorozást... Mondtam neki, hogy ez az utolsó esélyem, szóval remélhetőleg már nem jön közbe semmi.

Pénteken nyílt meg a Winter Wonderland is, ami egy karácsonyi városka Clearwater belvárosában. Kivilágított fenyőfával, koncertekkel, Mikulás-fotózással, ugrálóvárral, kis vonattal. A gyerekek nagyon élvezték, én meg még mindig nem tudtam túltenni magam azon, hogy 25 fok van és lassan karácsony, az emberek kis szoknyácskában, szandálban és mikulás-sipkában ünnepelnek.

Másnap végre eljött a sógorom ideje, motorozhattunk együtt. A gyerekekkel a többiek elmentek egy farmra, ahol állatokat lehet simogatni, meg tehenet fejni, mi meg motorral utánuk nyargaltunk. Jan jött a Yamahával, és pedig a Honda Shadowal. Az egész napi táv kb. 70 mérföld (kb. 113 km) volt, ami sokkal jobban esett volna, ha nincs egész úton bedugulva az orrom.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerencsére eddig az időjárás, és a szabadidőnk is úgy adta, hogy minden hétvégén ki tudtunk...
Bővebben...
Ahogy terveztem a hét közepén, megejtettem az idei első kört, ami a gyenge esőzés ellenére/miatt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!