Floridából jelentem: elkúrtam is meg nem is

Tartalomjegyzék

two whwwl foxies motorozas 1Egész héten ment a kavarás. Nagyon be voltunk sózva a vasárnapi csajos motoros túra miatt, és már a húgomék is motorozni akartak, szóval kellett még egy motor.

Mivel Christine Hondájára mindenképp számíthattunk, én felajánlottam, hogy Patty és Tony jöjjenek azzal, és én majd bérelek egy Harley-t. Egy napra kibirom azt a 150 dollárt csak azért, hogy motorozzak Amerikában Harley-Davidsonon. Szóval felhívtuk azt a közeli motorépítő műhelyt, amit szinte minden nap látunk hazafele.

A Greg's Custom Cycles honlapja szerint van három bérelhető Harley-juk, egy custom Fat Boy, egy custom Softail és egy custom Street Glide. Hát persze hogy a Street Glidera fájt a fogam. Sajnos mikor felhívtuk, egyből mondták, hogy a Street Glide nincs, úgyhogy a Fat Boyt választottam. 1500 dollár a foglaló, amihez kell egy hitelkártya szám, és csak akkor terhelik rá, ha valami gond van a motorral.

HIRDETÉS (x)

Közben Chris a facebookon rákérdezett az esemény résztvevőinél, nincs-e valakinek egy fölösleges motorja vasárnapra. Szinte azonnal jelentkezett is Barry, aki felajánlott egy BMW R 1150 Rockstert. Később kiderült, hogy nem csak egy fölösleges motorja van. A garázsában álló három motor mellett egy másik helyen van még másik tíz motorja.

Elérkezett a szombat, amikor menni kellett lefoglalni és lepapírozni a kölcsönzős motort. Reggel írtam Barrynek, hogy köszi a felajánlást, de ha már választani lehet, maradok a Harleynál. Délelőtt még játszótereztünk a gyerekekkel, aztán ebéd és altatás. Három óra lett, mire odaértünk. (Előző nap voltunk pár motoros boltban, és mindegyik ötig volt nyitva.) Akkor ért a meglepetés, hogy Gregék kettőkor bezártak. Hiába hívtuk az üzlet számát, már nem vették fel, és az üzenetrögzítőre sem reagáltak - nyilván ők is motorozni mentek.

Maradt tehát a B-terv, hátha nem sértődik meg Barry, ha "nincs ló, jó a szamár is" módon mégis elhoznánk a BMW-t Brandonból. Természetesen nem sértődött meg, sőt azt mondta, mehetünk együtt a találkozó helyszínére. A helyzetet csak az bonyolította, hogy Christine 10-re várt minket a Hondával... szóval az egyik sógorom elvitt motorral Christinehez, a húgomék pedig (a másik sógorral) elmentek ketten kocsival a BMW-ért. Aztán elindultunk mindketten a Two Wheel Foxies találkozójára, és fél úton találkoztunk a Peggy's Corral nevű kocsmánál, majd motort cseréltünk. A Honda Shadow mégiscsak kényelmesebb két személynek.

Így viszont volt szerencsém vasárnap kétszer is átmenni a Tampa Bay-t átszelő Sunshine Skyway Bridgen, egyszer a Hondával, visszafelé pedig a BMW-vel.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!