Kezdődik a BMW Motorrad Test-Camp Almeriaban

bmw-almeria-2013A motorozás szerelmesei ötödik alkalommal vehetnek részt Spanyolországban a BMW Motorrad által rendezett motoros-heteken.

A dél-spanyol Costa del Sol területén 2014. január 23. és február 23. között dübörögnek majd a vasak.

A BMW Motorrad Test-Camp a Bike Promotion és a BMW Motorrad közös rendezvénye.

A résztvevők számára itt a BMW Motorrad 2014-es modellpalettájának tesztelésére is lehetőség nyílik, még jóval a magyarországi szezonkezdet előtt.

A többnapos programokban, számos kombinációban és különböző időpontokban szerepelnek a változatos pálya- és országúti tesztek, illetve enduró- és robogó-túrák, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek legmegfelelőbbet.

HIRDETÉS (x)

Először debütál a BMW Motorrad almeriai programjainak kínálatában az újrakezdő motorosok csomagja, amelyet kiválasztva a hosszabb kihagyás után újra motorozni vágyók szakmai instruktorok részletes iránymutatásával vezetett országúti tréningek során fedezhetik fel ismét a motorozás élvezetét.

Prémiumajánlatként a VIP-csomagok kínálnak a motorkerékpárok különösen ambíciózus barátai számára jóval többet a puszta motorozásnál, például a futómű, a vezetéstechnika vagy éppen a gumiabroncs témaköreinek workshopjai formájában.

A VIP versenypálya-tesztek résztvevői legfeljebb 21 fős csoportokban különösen intenzív oktatás keretében, a BMW S 1000 RR nyergében sajátíthatják el a superbike motorkerékpárok szakszerű kezelését. A program különlegessége a félaktív futóművel (Dynamic Damping Control; DDC) szerelt BMW HP4 tesztje.

A képzett túravezetőkkel zajló országúti tesztek a Costa del Sol álomszerű, kanyargós országútjaitól egészen az andalúz Sierrák hófödte hegycsúcsaiig vezethetnek.

Az enduró-túrák keretében különböző nehézségi fokú terepmotorozásra kínálkozik lehetőség. A kezdő endurósok a versenypálya melletti gyakorlóterepen kóstolhatnak bele e különleges élményekbe.

A robogó-túrák során a kétkerekűek rajongói a BMW Motorrad dinamikus C 600 Sport és C 650 GT nagyrobogóit tesztelhetik széles körűen.

A programok kiindulópontjául ezúttal is a Circuito de Almeria, vagyis a BMW S 1000 RR és HP4 tesztjeinek helyet adó versenypálya boxutcája szolgál. A pályán tapasztalt instruktorok oktatják kezdőknek és haladóknak az ideális íveket és féktávokat, majd a sportmotorosok szabad program keretében is részletesen megismerkedhetnek az RR-ekkel.

A különösen sportos ambíciókkal érkezők számára a program egy további meglepetést is kínál: a tankolási szünetekben előzetes jelentkezés alapján Jürgen Fuchs és Jörg Teuchert versenyzők mögött az S 1000 RR nyergében élhetnek át egy-egy gyors kört. A bátrak így igencsak mély benyomást keltő módon szerezhetnek közvetlen ismereteket a Circuito de Almeria ideális íveiről.

A versenypályáktól, országutaktól és tereptől távoli ínyencségként a résztvevők madártávlatból is megcsodálhatják Andalúzia tájait. Térítés ellenében ugyanis helikopterek vehetők igénybe sétarepülésre éppúgy, mint a szálloda és a pálya közötti transzferszolgáltatásként, de még szakképzett oktatóval szervezett helikoptervezetői tréningre is lehetőség nyílik.

Mit gondolsz a rendezvénysorozatról? Szívesen részt vennél rajta? Vagy már voltál Almeriaban?bmw-almeria-2013-1bmw-almeria-2013-2bmw-almeria-2013-3bmw-almeria-2013-4

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...
Mielőtt lemaradok... Hétvégén farsangolni voltunk. Mivel a héten még mindig betegek voltunk - hol a gyerekek,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!