Újra dübörög a KawaKanyar

A Kawasaki tulajdonosok ismét együtt motorozhatnak, a márka hazai képviselete által szervezett, immáron hagyományosnak tekinthető közösségépítő túrasorozaton. A KawaKanyar első idei fordulója május 4-én indul.

A tavaly útjára bocsátott programsorozat igen nagyszámú résztvevőt vonzott, ugyanakkor az importőr által megfogalmazott közösségformáló szerepet is tökéletesen megvalósította, így az esemény röpke egy szezon alatt, a hazai Kawa-társadalom egyfajta zarándoklatává nőtte ki magát.

Ez nem is csoda, hiszen a márkaképviselet láthatóan mindent elkövet annak érdekében, hogy markánsan megkülönböztesse a Kawasakit a hazai piacon. Ennek érdekében nem kizárólag a motorok nyújtotta előnyökre helyezi a hangsúlyt, hanem a lóerők, a kényelem, a design, a csúcstechnológia mellett mást is ad motorjaihoz – mégpedig azt, amiről a motorozás valójában szól: élményt.

HIRDETÉS (x)

Éppen ezért az importőr 2013-ban ismét megrendezi a túrasorozatot. Az első közös motorozás május 4-én a Bakonyt célozza meg. Az eseményen való részvételhez csupán a Kawasaki Magyarország honlapján (www.kawasaki.hu) történő regisztráció és magától értetődően egy motor szükséges.

A konvoj 9.30-kor a veszprémi Kawasaki kereskedéstől, a Tatay Motor-tól (8200 Veszprém, Budapest utca 30.) indul, azonban, aki Budapest irányából érkezik, akár már 8.00-kor csatlakozhat a csapathoz, amely az M1/M7 kivezető szakaszán lévő Agip kútnál gyülekezik majd.

Aki szeretne, de mégsem tud részt venni ezen a páratlan élményt ígérő közös motorozáson, annak sem kell csüggednie, ugyanis a KawaKanyarra idén még 3 alkalommal kerül sor.

Sőt az idén debütál a programsorozat exkluzív változata is, a KawaKanyar Prémium. Az országhatáron túlra is kiterjesztett háromnapos túra azoknak próbál majd a kedvében járni, akik nagyobb távolságokat is szívesen megtesznek járgányuk nyergében.

De, addig is, minden kedves résztvevőt várnak a szervezők szombaton.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon....
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!