Körút Európa szívében

Tartalomjegyzék

Hosszas készülődés után augusztus 22-én végre eljött a nagy nap a Körút megkezdésére.

1 nap: Szendehely-Vasvár
Reggel készülődés,pakolás,mi kell,mi nem,meg mi fér fel a motorra. Pakolás után irány Szlovákia,(ezzel kiakasztok mindenkit,ugyanis nekem a legrövidebb út Szlovákián át visz nyugatra,Letkésen átmegyek az Ipolyon,Esztergomban meg visszajövök a Mária-Valéria hídon).

HIRDETÉS (x)

Motorozás,Komárom,Kisbér,minden tök jó,a Guzzi meg szépen dorombol a lábam közt. Vasvár előtt valami nem tetszik,ezért megállok egy kocsma előtt,de addigra már tökig álltam(illetve ültem) a motorolajban. Rövid szemle után megtörten konstatáltam,a hengerfejbe tartó 10 cm-es olajcső eldurrant.

Hosszas anyázás után rövid telefonálás,és előkerült Zoli'bá,egy nyugdíjas autó és robogószerelő,aki nemcsak látott,hanem szerelt is Guzzit. A mini szervízbe történt beszállítás után rövid sörözés, majd hosszas motorsikálás következett. Utána hibafelderítés, és megállapítottuk,hogy az olajcső tényleg eldurrant.

Mivel ott még az eredetihez hasonlót sem találtunk és este volt már, meg kellett várnunk míg kinyit valamilyen autósbolt. Zoli'bá megengedte,hogy az udvarán sátorozzak,úgyhogy az éjszakát ott töltöttem.

2. nap: Vasvár-Eben (Ausztria)
Reggel irány az autósbolt,majd egy darab olajcsővel, (métere 470 Ft) és egy új farmernadrággal felszerelkezve a motort megjavítottuk,és irány Ausztria.
Ebenbe érkezve újabb megpróbáltatás: eleredt az eső. Mivel esőben sátorozni nem volt kedvem,kivettem egy szobát egy panzióban.

3. nap Eben-Obertauern
Délelőtt munkaügyek megbeszélése,stb. Délután feldübörögtem Obertauernbe,és a Zauchensee-hez.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!