Hazaértek a kalandorok Mongóliából

Tartalomjegyzék

alt18 753 km motorozás után, rengeteg élménnyel, kalanddal gazdagodva véget ért a nagy kaland.

Kalandokkal és kihívásokkal teli hetek állnak a Ride to Mongolia kis csapata mögött. A június 9-ei indulás után időről időre igyekeztek bejelentkezni az utazók a Facebookon, hogy az őket virtuálisan követő közel 500 embert friss információval lássák el.

Természetesen a túra, ahogy korábban megírtuk kilométerről kilométerre követhető volt egy online térképenis, így sokaknak szemet szúr például az a sajnálatos eset is, amikor június 20-án „három a magyar igazság" alapon a lötyögő kormány és a széthasadozó gumi után az aznapi utolsó tankoláskor Csaba tanktáskája elveszett, benne az összes irattal.

HIRDETÉS (x)

Óriási szerencséjükre azonban az iratok végül megkerültek, így végül csak néhány nap kényszerpihenőt kellett eltölteniük Barnaulban. Mongóliába június 25-én, bő két héttel az indulás után, északnyugati irányból érkeztek meg, és egészen július13-áig járták az országot, majd tovább indultak észak felé, vissza Oroszországba, a Bajkál-tóhoz.

Július 21-én léptek be újra Európába, és július 25-én már újra mindenki a saját ágyában hajthatta álomra a fejét, már amennyire hagyták őket a másfél hónapja nem látott családtagok és barátok.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!