Magashegyi kalandok


Június 25-én 70 motoros indult el Delhiből, hogy meghódítsa a Himaláját.

A Himalayan Odyssey az indiai Delhiből induló, 2668 kilométeres kalandtúra, melynek útvonala érinti a hegység legmagasabban fekvő, járművekkel járható hágóit, látványútjait.

HIRDETÉS (x)

Az immáron nyolcadik alkalommal megrendezett teljesítménytúra házigazdája idén is a Royal Enfield cég, amely mind orvosi, mind műszaki hátteret nyújt az indulóknak, illetve azok kísérőinek.

A csapatot tapasztalt motorosok vezetik végig a kalandos útvonalon. Az idei túrára két motoros hölgy is beregisztrált. Egyikük a 49 éves Irina Walker, aki San Franciscot hátrahagyva vágott neki a bő két hetes útnak.

„Már nagyon rég óta szerettem volna megnézni a Himaláját, amikor egyszer csak rábukkantam erre a túrára. Tökéletesebb indiai vakációt el sem tudok képzelni" – mondta a 10 éves motoros múlttal rendelkező Irina.

A csoport másik hölgy tagja egy jóval fiatalabb „hazai" lány. A 25 éves Ila Johri fiatal kora ellenére komoly motoros múlttal rendelkezik, nevéhez számos indiai motoros esemény fűződik.

„Ebbe a kalandba bárki bátran belevághat. Nem kell félni, hogy nem fog menni. Ez épp arról szól, hogy fejleszd a képességeidet." – nyilatkozta Ila.

Az út legmagasabb pontja 5600 méteren lesz. A túra átvezet három hegyláncon, hat hágón, és egy 40 kilométeres off-road szakaszon is, ami a Moree fennsík sivatagján vezet át. A pontos útvonal ITT megtekinthető.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...
Mielőtt lemaradok... Hétvégén farsangolni voltunk. Mivel a héten még mindig betegek voltunk - hol a gyerekek,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!