Alaszkai motorostúra

alaszka tura 01Már csak két motoros nő hiányzik, és ezzel le is zárják a jelentkezéseket a június 23-án induló, motoros nőknek meghirdetett Alaszka-túrára. Az 1000 mérföldes (kb. 1850 km) kaland Anchorage-ból indul és ott is ér majd véget.

A csajok naponta átlagosan 200 mérföldet (kb. 370 km) motoroznak egy nap, miközben rengeteg idejük marad megcsodálni az olyan természeti szépségeket, mint pl. a Matanuska Gleccser, a Mt. McKinley és a Denali Nemzeti Park. Az egyik állomást a Chena Hőforrásokhoz tervezik, ahol a részvevők a forró termálvizes medencében kiáztatva fáradt tagjaikat hideg italokkal kényeztethetik magukat.

A túrára bárki jelentkezhet, feltéve, hogy a gyengébbik nem képviselője. Akinek nincs saját motorkerékpárja, vagy csak nem tartja azt alkalmasnak egy ilyen hosszú túrára, a szervezőktől is bérelhet magának. A túrát két tapasztalt motoros nő vezeti majd, őket pedig egy szintén csupa nőből álló személyzet egészíti ki, hogy a résztvevők mindvégig teljes biztonságban motorozhassanak.

HIRDETÉS (x)
alaszka tura 010

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!