Motorock új helyszínen

A 2010. évben a Kevi Motor-Rock Egyesület immár a 11. motoros összejövetelét tartotta augusztus 13-15-ei hétvégén Túrkevén.

A helyszín eltért az idáig megszokott és oly kedvelté vált „Hollósi Tanya” jellegzetes hangulatától. Idén a város volt lőtere adott otthont a rendezvénynek, melyet az egyesület tagjai folyamatosan alakítanak, építenek, hogy egy igazán hangulatos és minden igényt kielégítő motoros rendezvény helyszínné alakuljon.

Meglepő módon, már a rendezvény előtti estén is érkeztek vendégek, akik igen is hiányolták az elmaradó „nulladik” napot.

 

HIRDETÉS (x)

Pénteken délután kezdődtek a programok melyet a Blues Company nyitott tőlük megszokott stílusban és lendülettel. Őket az AC/BC zenekar váltotta, akik az AC/DC zenekar zenéit játszották már-már teljesen összetéveszthetetlenül. A Vasmacska zenekar fellépését igen nagy izgalom előzte meg, hiszen a túrkevei érdekeltségű, kizárólag női tagokból álló zenekar most debütált először városunkban. Az estét a Túrkevéről kihagyhatatlan Lokátorock zenekar zárta valamikor hajnali 4 óra körül.

Mivel a belépő egyben kedvezményes jegyként szolgált a Túrkevei Termál és Gyógyfürdőbe, szombaton ennek előnyeit szinte majd mindenki egészen délutánig kihasználta, regenerálva motorozástól megfáradt ízületeit. Az emberek alig érek vissza a motoros felvonulásra.

Még több kép a galériában!Délután igazán színes vetélkedő sorozat zajlott, melyet a rendezők oklevelekkel honoráltak. Volt motoros ügyességi-, sörivó-, blokkdobó-, rúdhúzó, patkótartó-, ördögszekér verseny és nem utolsósorban a közkívánatra megrendezett iszapgyorsulás.

A szombat esti zenei paletta is igen színesen lett összeállítva. Az Üzletembers nevű formáció kezdett igazi ’60-70-es évekbeli rockzenékkel, igazán profi előadással. Őket a Cool Head Clan követte, akik már nem először lépnek fel Túrkevén. A Hollywood Rose volt előadásával a meglepés zenekar. Mind megjelenésükben, mind közvetlen előadásmódjukkal, zenéivel lenyűgözte a közönséget. A hajnalig tartó emelkedett hangulatot a Jump Rock Band tartotta fenn a lelkes közönségben.

Összefoglalva, igazán kellemesen telt a hétvége és az új helyszín is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, adottságaival igazán egyedi hangulatot teremtve.

Jövőre is várunk vissza mindenkit, akik szeretik a rockzenével, motorokkal tarkított bográcsozós, tábortüzes, strandolós vidéki hangulatot.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!