III. Zorall Sörolimpia

Tartalomjegyzék

Egy fergeteges buli részesei lehettek azok a zorallok és zorallinák, akik augusztus 19-22. között Megyeren töltötték a napjaikat…

Az aprócska, Veszprém megyei település pár háza az évnek ebben a szakában megtelik rockerekkel és motorosokkal. No, persze, a jelszó a nomád élet, tehát akik nem bérelt szálláshelyen aludtak, maradt a kempingben a sátorozás.

A vállalkozó szelleműek, köztük mi is, úgy gondolták, kemények lesznek. Mit nekünk hideg vízben zuhanyozás és pottyantós vécé?! Ezt még simán bírtuk, de amikor egyik reggel arra keltem, hogy egy meztelen csigával nézek farkasszemet a sátorban, hát… Azóta is rejtély számunkra, hogy mászott be a szerencsétlen a cipzáron keresztül!

HIRDETÉS (x)

Az első napon, amikor megérkeztünk, gyorsan levadásztuk leendő lakóhelyünk parcelláját. Összedobtuk a sátrat, és felfedezőútra indultunk a faluban. A Zorall zenekar igazán kitett magáért, mert a tavalyi táborhoz képest sok minden változott, persze jó irányban.

Az istállóból átalakított kocsmával szemben a Zorall Csárdában finomabbnál finomabb ételeket főztek, de kürtős kalácsot, lángost és fagyit is lehetett kapni. A fafaragó- és bőrárusok mellett kézzel készített gyöngy ékszereket árultak. Bár, nálam a söröskupakból készített fülbevaló vitte el a prímet! A játszóházban a zorallkák tölthették el az időt, míg várták az esti koncerteket.

Még több kép a galériában!Mi is vártuk, és hamar elszaladt ám az idő… Azon kaptuk magunkat, hogy mindjárt kezdődik a nagyszínpadnál a Road, siessünk! Ahhoz képest, hogy csütörtök este volt, a zenekar sem számított tömegre. Ennek ellenére annyi ember gyűlt össze, nem is értettem, honnan, hogy simán megtöltötték a színpad előtti teret.

A Road után a ’90-es évek rockhimnuszait adta elő a Zorall… Ha még ez sem volt elég, a kocsmánál lévő kisszínpadnál, a tábortűz mellett a Macskajajt énekelhették, táncolhatták végig azok, akik bírták a strapát hajnalig.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó...
Bővebben...
Szerintem nincs mit hozzáfűzni a képhez. A tavasz már a kanyarban van. ​ Nálunk egyébként...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!