24. Biker Fest Udine

Idén 24-ik alkalommal rendezték meg június 17 és 20 között az Udinei Biker Festet.

A találkozó alatt rengeteg eső zúdult a fesztiválozókra, ez azonban a profi szervezésnek köszönhetően nem befolyásolta a hangulatot, egyetlen koncertet sem kellett lemondani a rossz időjárás miatt. Az előadók közül Martin Turner's Wishbone Ash volt a legnépszerűbb, fellépett a Crucified Barbara is, egy négytagú svéd banda, ami kivétel nélkül csak csajokból áll.

A jó zene mellett természetesen látványos műsorszámokkal is készültek az olaszok: trial bemutatót tartott Sergio Canobbio a Show Action Groupból, a stuntshowt a magyar MikeBoy szolgáltatta. Rajtuk kívül a fesztiválozók ízelítőt kaptam Udo Brach Burn Fighter showjából, és megnézhették az Unicycles egyedülálló műsorát is.

HIRDETÉS (x)

Ebben az évben a Honda újra képviseltette magát a találkozón. Kiállította minden megvásárolható custom motorját, amiket egy próbakör erejéig ki is próbálhattak az érdeklődők. A tombola főnyereménye is egy általuk felajánlott Honda Shadow Spirit 750 volt.

Még több kép a galériában!

A K2 OIL bemutatta új Roof Boxer V8 sisakját. Az újoncnak számító Hadbager Motorcycles, mely custom motorokat gyárt, szintén jelen volt a találkozón, motorjait pedig bárki kipróbálhatta. Tesztelésre bocsátotta motorjait a Victory-Polaris is.

Az udinei találkozó egyik oszlopos tagja, a Boss Hoss Italy bemutatta limitált szériás BHC-3 ZZ4 SS (SuperSport) modelljét, melynek fantázianeve a Boss Hoss Cup. A Mr. Trike háromkerekűit murván és keményebb terepen is tesztelve kiderült, hogy ezek a motorok minden terepen kiválóan megállják a helyük.

A motorok teljesítménye mellett idén nagy hangsúlyt kapott a küllem is, így idén első alkalommal megrendezésre került egy airbrush verseny is. A motoros világjárók saját standot kaptak, ahol az érdeklődőkkel személyesen oszthatták meg élményeiket. A motoros csajok is saját standot kaptak, melynek fantázianeve a Lady Pink volt.

A Shadow Club világrekord kísérletre készült, ami végül sajnos kudarcba fulladt. Eredeti tervük szerint több, mint 885 Honda Shadowt sorakoztattak volna fel, ezzel megdöntve az eddigi rekordot.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!