XVI. Koppány buli Sápon

A dög meleg és a szúnyoginvázió ellenére hatalmas buli volt a június 10-13. között a Koppány motoros találkozón.

A Koppány MC nyílt napot tartott a sápi klubházában csütörtökön, ahol rendesen falhoz állítottuk az agysejteket… Halál a májra! De persze a találkozó első estéje sem maradt koncert nélkül. Amikor megérkeztünk a helyszínre, már pakolta a hangszereket a WAN-TED együttes a klubház udvarában. A családiasra sikeredett bulin, egy platón játszott a zenekar, az énekes, Lukács Zsolt, alias Rocker-Zsolti pedig a közönség között nyomta.

Ahhoz képest, hogy „még csak” csütörtök volt, mivel másnap sokan melóztak, nem hazudtolta meg magát az ősi magyar virtus. Sőt, akkor is kitartott a közönség, amikor egy időre kiment az erősítő – legalább pihent egy kicsit az együttes a folytatás előtt…

 

HIRDETÉS (x)

A péntek már kicsit rugalmasabban telt mindenkinek, és szabadjára engedhették „volna” azt, ami csütörtök este mégis benn maradt. Telt-múlt az idő, sörözgettünk, üldögéltünk, küzdöttünk a szúnyogokkal… Keserves kínok árán rá kellett jönnünk, hogy a szúnyogok gerjednek az Off szúnyogriasztóra. Úgy látszik, náluk fordítottan fejtette ki a hatását a szer…

No, de nem csüggedtünk, akkor sem, amikor kiderült, hogy este 8-kor miért nincs még semmilyen zene, a színpad miért üres… Amikor már az Energiaszolgáltató kocsija is begördült a motoros találkozó helyszínére, leesett, mi van. Bár, az senkinek sem jutott eszébe a nagy dumálás közepette, hogy megkérdezze a szervezőket, hol marad az „aláfestő zene”…

Később mégis megoldódott úgy-ahogy a „probléma”, mert valamit ügyködtek a színpadon, és a Rotorika azért végigjátszotta a tervezett koncertet. Nos, ez volt az a pillanat, amikor el kellett mennünk sürgősen haza.

Még több kép a galériában!Azonban, délután már újra frissen, üdén, felkészülten jöttünk vissza… Szóval, a szombat sem volt kutya! Hallgattam az élménybeszámolót, hogy miről maradtam le péntek éjszaka: „Basz’ ki, már hajnalban aludni akartam, de még mindig Rocker-Zsoltit hallgattam, aki karaoke-t játszott a színpadon…” Kedves barátunk, önzetlenül bevállalta, hogy ha már nincs több zenekar, hát majd ő folytatja a csütörtök esti WAN-TED-ot mindenki legnagyobb örömére. De azért, nyugi, Zsolti, zabált a közönség!

A szúnyogok ellen még bevetettünk egy utolsó Off-os próbálkozást, és boldog-boldogtalant fújkáltunk, mert mindenkit letámadtak a vérszívó kis dögök. Főleg, ha már a jólelkű bikerek még le is vetkőztek a kérésemre, mert le akartam fotózni a tetoválásaikat, az volt a minimum, hogy kapnak egy kis Off-ot. Persze, azt már nem vártam meg, amikor rájöttek, hogy ez olyan a szúnyogoknak, mint a pia – még jobban fűtötte a harci kedvüket.

Örömmel nyugtáztuk, hogy van élet a színpadon, tehát rendben van minden az árammal. Nos, ez meg is hozta az utolsó éjszaka gyümölcsét: olyan tömeg volt, hogy a vérszívók a bőség zavarában küszködtek… Sorban nyomták is a zenekarok: a Zárlat, a Mérföldkő, a Chrome Rt, az Ossian, a Nemcsak Berry és a Tequila.

Hajnalban már olyan jó kedvünk volt, hogy a Nemcsak Berry-n a színpadon táncoltunk. Bár, én megelégedtem volna a tánctérrel is, de az „őrült” barátnőm, aki pénteken és szombaton is vizsgázott, nagyon tombolós kedvében volt. Szóval, amikor barátném meghallotta, hogy a bátor leányzókat várják a színpadon, hát egyszerűen megragadott, és fellökdösött a közönség elé. Na, ott aztán már nekem is megjött a kedvem, és kitáncoltuk magunkból a hétköznapok szürkeségét. Ez, azt hiszem, méltó befejezése volt a négy napig tartó Koppány bulinak. De azért, remélem, nem készült semmilyen bizonyíték arról a bizonyos színpadi showról…

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!