Egyre komfortosabb a Hóbagoly Party

hobagoly party 2020 1Az idén 2020 február 14-15-16 án ismét megrendezésre került kis csapatunknál - ami szigorúan csak baráti társaság - a X. Hóbagoly party Cserépfalun, a Hór völgyében.

Minden évben probálunk egy kis reklámot csinálni a vállalkozó kedvű, szintén elvetemült egyéneknek, hogy megtapasztalhassák mennyire jó társaság tud összeverődni, és teljesen kikapcsolódni.

Ez a buli - mint szoktam irni - teljesen nomád, sátorban alvós egy mezőn. Az idén beszereztünk szalmát is a sátrak alá, hogy kicsit komfortosabb legyen a mínuszokban is aludni. Minden évben probálunk valamit, amivel "otthonosabb" lehet ez a hétvége.

HIRDETÉS (x)

Az idén megtérült a kampányolás, szép számban látogattak el, sok új látogató volt a régieken kívül is. Remélhetőleg nem csak erre az egy alkalomra találkozhattunk velük.

hobagoly party 2020 2Az időjárással is szerencsénk volt, hiszen most csak -4 fok volt a völgyben de sajnos nem volt hó. Nem úgy, mint tavaly.

Le kell szögeznem, hogy ez az összejövetel teljesen ingyenes, nincs se belépő, semmi. Mindenki saját magát szponzorálja, és ez igy is marad. Szokott lenni közös szervezés, mint pl. a szafari busz, az természetesen összedobós összeg.

hobagoly party 2020 3Ennek a busznak a megrendelése lehetőség, hogy aki szeretne, Bogácson az éjszakai fürdőzésre látogatni így megteheti, nem kell senkinek józannak maradni hogy sofőrködjön. :) Nagyon szoktak örülni nekünk a fürdőben... :D

Elmondhatom, hogy ismét iszonyatosan jól sikerült ez a téli, nomád buli, fergeteges hangulat volt, nagyon jó embereket ismerhetünk meg.

hobagoly party 2020 4Mint minden évben, van a nyári verziója is a Hóbagoly Partynak ugyanitt, ugyanúgy. Idén ez júniusban várható a nyári napforduló időpontjában, várhatóan június 19-21 között lesz. A részletekről és a pontos dátumról később, hiszen figyelembe vesszük a ballagásokat is, hogy ne fedjék egymást a programok.

Bárkinek kérdése van, bizalommal fordulhat az alapító taghoz, Kegyes Mihályhoz és hozzám, vagy Szikla Károly Geissbüchler-hez.

hobagoly party 2020 7hobagoly party 2020 7hobagoly party 2020 7

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!