Sok örömet hozott a MotoAngels gyereknap

motoangels gyereknap 2019 217Szombaton lezajlott a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen szervezett MotoAngels gyermeknap. Ezen a csodás napon, 50-60 meghívott hátrányos helyzetű gyermek és családja, nevelőszülei és segítői vettek részt a számukra szervezett, különleges eseményen.

Őket ajándékoztuk meg a hónapok óta gyűjtött, az ország minden szegletéből érkező #mosolyangels csomagokkal, melyek tisztálkodószereket, kreatív játékokat, olvasnivalót és édességet tartalmaztak. A gyermeknapon volt arcfestés, csillámtetkó, kézműveskedés, tűzóltóautó, drónbemutató és természetesen gyermekmotoroztatás is.

Nagyon szeretnénk megköszönni mindekinek, aki segítette, hogy mindez létrejöjjön! Ez csak így, együtt sikerülhetett! Hálásak vagyunk mindenkinek, aki #mosolyangels csomagokat készített, szortírozott, belevalót adományozott, azoknak, akik a segítették a csomagok gyűjtését, mozgatását, hogy mindíg eljussanak a megfelelő helyre!

HIRDETÉS (x)

Köszönjük a gyűjtőpontjainknak is, a KisVillának, a Treehouse Ninjas Kft-nek, a Barkan Jógastúdiónak, a Namaste Yoga & Meditation studiónak, Mad Fighters Performance-nek, Autómentő - Motormentőnek, Míves Kredenc különleges édesség és kézműves ajándéknak, Honyecz-Freund Anitának, Babinszki Zoltánnak, Pócza Tímeának és Real World Group-Pribil "Utazó" Sándornak!

motoangels gyereknap 2019 133Hálásak vagyunk a Budaörsi Rendőrkapitányságnak a barátságos és profi motoros járőrért, Zsoldis Péter főtörzsőrmester úrnak, a Máltai Szeretetszolgálatnak a mentőautóért, az Önkéntes Tűzoltóknak a tűzoltóautóért, az Útvonal Biztosítás Egyesületnek, hogy segítették a gyermekmotoroztatás biztonságos lebonyolítását, és hogy jelenlétükkel örömet okoztak a gyermekeknek!

Köszönettel tartozunk az önkéntes segítőknek, akik az ellátásunkról gondoskodtak, továbbá a Czimerhús Kft-nek, a hatalmas adag virsliért, Simi Pékségnek a pékáruért, a Cukorborsó Kertvendéglőnek és Pátyi Ételfutárnak a kiváló Pizzákért! Köszönet a Tükör ABC-nek is a sok finomságért, amikkel tovább tudtuk gazdagítani a csomagokat!

motoangels gyereknap 2019 2Külön köszönet Gátmezei Zoli társunkank, aki lemondott a motorozásról és a motoroztatásról, hogy végig drónbemutatót tarthasson társaival - ami nem csak a gyerekeknek volt hatalmas élmény! A fotókért és az autoért köszönet a Falfestőnek és személy szerint Pozsgay Gyulának, a kampányhoz nyújtott segítségért pedig Boda Ferencnek.

Köszönjük a Csajok a motoron támogatását is!

motoangels gyereknap 2019 324És végül, de nem utolsó sorban hatalmas köszönet a MotoAngels - HUN motorosainak, segítőinek és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársainak a kitartó és áldozatos munkájáért!

Bízom benne, hogy senkit nem felejtettem ki!

Ha szeretnél részt venni a MotoAngels HUN csapatának önkéntes munkájában, keress minket a Facebookon vagy a honlapunkon!

motoangels gyereknap 2019 191

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!