Sok örömet hozott a MotoAngels gyereknap

motoangels gyereknap 2019 217Szombaton lezajlott a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen szervezett MotoAngels gyermeknap. Ezen a csodás napon, 50-60 meghívott hátrányos helyzetű gyermek és családja, nevelőszülei és segítői vettek részt a számukra szervezett, különleges eseményen.

Őket ajándékoztuk meg a hónapok óta gyűjtött, az ország minden szegletéből érkező #mosolyangels csomagokkal, melyek tisztálkodószereket, kreatív játékokat, olvasnivalót és édességet tartalmaztak. A gyermeknapon volt arcfestés, csillámtetkó, kézműveskedés, tűzóltóautó, drónbemutató és természetesen gyermekmotoroztatás is.

Nagyon szeretnénk megköszönni mindekinek, aki segítette, hogy mindez létrejöjjön! Ez csak így, együtt sikerülhetett! Hálásak vagyunk mindenkinek, aki #mosolyangels csomagokat készített, szortírozott, belevalót adományozott, azoknak, akik a segítették a csomagok gyűjtését, mozgatását, hogy mindíg eljussanak a megfelelő helyre!

HIRDETÉS (x)

Köszönjük a gyűjtőpontjainknak is, a KisVillának, a Treehouse Ninjas Kft-nek, a Barkan Jógastúdiónak, a Namaste Yoga & Meditation studiónak, Mad Fighters Performance-nek, Autómentő - Motormentőnek, Míves Kredenc különleges édesség és kézműves ajándéknak, Honyecz-Freund Anitának, Babinszki Zoltánnak, Pócza Tímeának és Real World Group-Pribil "Utazó" Sándornak!

motoangels gyereknap 2019 133Hálásak vagyunk a Budaörsi Rendőrkapitányságnak a barátságos és profi motoros járőrért, Zsoldis Péter főtörzsőrmester úrnak, a Máltai Szeretetszolgálatnak a mentőautóért, az Önkéntes Tűzoltóknak a tűzoltóautóért, az Útvonal Biztosítás Egyesületnek, hogy segítették a gyermekmotoroztatás biztonságos lebonyolítását, és hogy jelenlétükkel örömet okoztak a gyermekeknek!

Köszönettel tartozunk az önkéntes segítőknek, akik az ellátásunkról gondoskodtak, továbbá a Czimerhús Kft-nek, a hatalmas adag virsliért, Simi Pékségnek a pékáruért, a Cukorborsó Kertvendéglőnek és Pátyi Ételfutárnak a kiváló Pizzákért! Köszönet a Tükör ABC-nek is a sok finomságért, amikkel tovább tudtuk gazdagítani a csomagokat!

motoangels gyereknap 2019 2Külön köszönet Gátmezei Zoli társunkank, aki lemondott a motorozásról és a motoroztatásról, hogy végig drónbemutatót tarthasson társaival - ami nem csak a gyerekeknek volt hatalmas élmény! A fotókért és az autoért köszönet a Falfestőnek és személy szerint Pozsgay Gyulának, a kampányhoz nyújtott segítségért pedig Boda Ferencnek.

Köszönjük a Csajok a motoron támogatását is!

motoangels gyereknap 2019 324És végül, de nem utolsó sorban hatalmas köszönet a MotoAngels - HUN motorosainak, segítőinek és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársainak a kitartó és áldozatos munkájáért!

Bízom benne, hogy senkit nem felejtettem ki!

Ha szeretnél részt venni a MotoAngels HUN csapatának önkéntes munkájában, keress minket a Facebookon vagy a honlapunkon!

motoangels gyereknap 2019 191

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!