Baromi jó Harley-Davidson szezonzáró

harley davidson szezonzaro 2018 9Verőfényes napsütésben, széles mosolyokkal az arcokon közel 150 csodaszép Harley-Davidson vasparipával vonultak fel, köztük a Tankcsapda gitárosával, Sidivel, aki a nyeregből leszállva csak annyit mondott: „Ez baromi jó volt.” 

 

Repeta a nyárból, szabadság kétkeréken – Budapest utcáin krúzolva intettek búcsút a motoros szezonnak a Harley-sok a hétvégén.

Ahogy már mindenki megszokhatta, a Harley tulajdonosok és a szimpatizánsok évente kétszer rendeznek motoros felvonulást Budapest utcáin. A tavaszi szezonnyitó és az őszi szezonzáró nem telhet el városi cirkálás nékül, ahogy kihagyhatatlan a zenés mulatság és a közös eszem-iszom is a bázison. 

HIRDETÉS (x)

A városlakók persze nem mindig tolerálják jól, hogy nem tudnak nyugodtan közlekedni a városban, főleg az utóbbi napokban erősödtek fel azok a hangok, hogy miért kell minden nap/minden hétvégén felvonulniuk és felverni a város nyugalmát a motorosoknak. Nem hiába, az utóbbi két hétvégén minden napra jutorr legalább két motoros felvonulás. 

harley davidson szezonzaro 2018 1Talán egyszer meg kellene motoroztatni az elégedetlenkedőket, és akkor megértenék, hogy miért is jó egy motoros felvonulás. Persze mások a sok futóverseny miatti lezárás miatt panaszkodnak, az elennen nem tudom, mi lenne a gyógymód.

Amíg ezt is kitalálom, álljon itt a harley szezonzáróról néhány kép. 

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

harley davidson szezonzaro 2018 8

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!