Nem mosta el az eső a második Canni-bált

Tartalomjegyzék

canni bal 2018 a 15A Road Cannibals Mbt. egy régi barátságokon alapuló kis „család” olyan srácok és párjaik, akik rég együtt múlattuk az időt. 2015-ben egy átmulatott vecsési éjszaka született meg az elhatározás, hogy legalább nevünk és közös jelünk legyen, ha már az országban, és határon túl is mozgunk - főleg együtt.

2016-os szezonban már „hivatalosan” is léteztünk dunavecsei székhellyel, ami barátainkhoz, az Iron Horses MC-hez tartozik. Ők segítettek bennünket első lépéseinket megtenni, és mint az újszülöttek általában, mi is seggre estünk néha.

Kiderült, hogy páran mégsem tartanak velünk, egyesek egyéb okok miatt letették a tagságot, azonban továbbra is a társaság mellett állnak, hiszen ez kezdetektől BARÁTI társaság, és kötődünk egymáshoz. A zárt bulijainkra is mindenki családostól érkezik. Hisz ők a legnagyobb „supportereink”.

HIRDETÉS (x)

2016 óta ugyanúgy látogatjuk a rendezvényeket, mint annak előtte, de mióta jelzésünk is van, természetesen többen megjegyeznek bennünket. Az állandó party-hangulatunk miatt nem nehéz. Nevünk is onnan ered: 10-12 éves közös bulik alkalmával vasárnaponként a poraiból éledező társaságra ragadt a szlogen: „Hát ez a hétvége is cannibálra sikeredett.”.

Az ország nagyrészén megfordulunk, országos lefedettségünk révén is. Lakhelyeink: Dunavecse, Apostag, Dunaegyháza, Szigetszentmiklós, Érd, Sárbogárd, Regöly, Dombóvár, Vácegres, Szany. Akiket megismerünk, rendszeresen meghívnak rendezvényeikre.

canni bal 2018 a 1Ezeket a meghívásokat igyekeztünk viszonozni, már 2017. októberében egy meghívásos buli keretében, amit Sárbogárdon rendeztünk a művházban. Három zenekarral, két üst Cannibal-raguval, és nagy barátsággal fogadtuk vendégeinket.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős...
Bővebben...
Az ovi utolsó hete nagyon kemény. Mármint nekem... Évzáró, utolsóminden, táborszülői, sulisintéznivalók, füzetcsomagátvétel, apáknapja, úristenmindjártittazanyámis,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!