Winkler és a Verdák

A fesztivál programját a szervezők úgy állították össze, hogy a minden korosztály körében méltán népszerű autós-motoros témát a lehető legérdekesebb műsorszámokkal, ritkaságokkal és egyedi járművekkel prezentálják.

A programok közel negyvenezer látogatót vonzottak a siófoki reptérre a szombati enyhén viharos időjárási körülmények ellenére is. „Eredetileg egy könnyű autóstalálkozóról volt szó, amit a Statoil szponzorál, aztán elkezdték szervezni a programokat, márkatalálkozók, motoros rendőrök, tűzoltók oltsanak el égő autót, a Besenyei, meg a Vári őrnagy röpködjön…” - mesélte Winkler Róbert, a TotalCar.hu főszerkesztője, a rendezvény hivatalos arca.

A vége mégis az lett, hogy tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadi járművek, hőlégballonok, és egyéb jármű-különlegességek árasztották el a nyári fővárost az augusztus 9-i hétvégén. A kétnapos extrém szórakozást az említett járműcsodákon kívül a folyamatos programok, versenyek, látványosságok, egy 5000 négyzetméteres extrém játszópark, és maga Winkler Róbert garantálták.

HIRDETÉS (x)
A show közel 100 000 m2 területen zajlott, de kellett is a terület, hiszen olyan helyigényes programokkal kapcsolódhattak ki a résztvevők, mint a tankon utazás, a quad park, a Talmácsi motoros iskola bemutatója, vagy a számos sétarepülési lehetőség. A látványgazdag szórakozásról a Carstyling tuningversenyeire érkezett autók és a Devils M.C. által biztosított épített motorok gondoskodtak. Besenyei Péter és Vári Gyula műrepülők, valamint Mókus és Erdős Csaba streefighterek és Driftbajnokság.hu pilótái izgalmas showval várták a közönséget.

Koncertekből sem volt hiány, zenélt a Hooligans, Rúzsa Magdi, a Zorall, a Popdarálóból ismert Starmachine, a Zenehadtest, az All in és a Prison Band. A szervezők gondosan ügyletek arra, hogy az extrém autós programok mellett szerepet kapjon a felelősségteljes viselkedés szemléltetése. A megelőzésre is gondolván kiemelt szerep jutott a tűzoltóság, a motoros mentők, és a rendőrség balesetvédelmi- és megelőzési programjainak. A látványos bemutatók – a műszaki mentés, az autók felgyújtása, majd habbal oltása - mindkét nap nagy sikert arattak.

Hangsúlyozván a felelősségviselés fontosságát, a szervezők társadalmi szerepvállalás gyanánt a jegybevétel 1 %-át a Motoros Mentő Alapítványnak ajánlották fel. Az első alakalommal megrendezett eseményhez képest kiemelkedően magas érdeklődésre tekintettel, a szervezők a jövő évre is tartogatnak meglepetéseket, akár az ország több pontján is. Elöljáróban annyit, hogy nem titkolt szándék a nemzetközi hírnév elérése...

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!