Harley-Davidson sajtótúra + Fat Bob tesztvezetés az Open Road Festen

Tartalomjegyzék

harley davidson sajto 2018 4Felvirradt az Open Road Fest sajtótúrájának napja június 6-án. Némi bizsergéssel vártam, mert ilyen utolsó pillanatos beesés volt részemről, "ha jut neked motor"- és jutott!

Jó lemenni a nulladik napra, mert még frissen pezseg mindenki. Pláne frissítő hazafelé este az eső, ami idáig az utóbbi három évben mindig elkapott, de ahogy nézem, egyre durvább az első napi vihar éjjel...

Szeretem ezt a sajtótúrát. Kicsit bandázás, kicsit tesztelés, és legfőképp a fesztiválozás azon része délután, amikor még mindenki valamennyire épeszű, nem dőltek be a motorok se még a sárba, és még lehet beszélgetni az emberekkel.

HIRDETÉS (x)

11-kor NaNával a Diósdi kúton találkoztunk, selfizés, útvonal kitalálás, de még ugorjunk be az RMC-be esőcsizmáért, mert praktikus lenne. Mondtam az tuti, mert én mindig elázok az Open Road Festen, most hoztam fürdőruhát, esőruhát, váltórucit, hátha sikerül megelőzni a Murphit, de az erre inkább bekeményített.

openroadfest sajtotura 2018 6Útközben lefelé menet csak kétszer áztunk el. Lepsény előtt felvettük az esőruhát, aztán egy kis ABC udvarára behajtottunk a mikronnyi tető alá, és odacsorgattuk az esőlevet a pékárupult elé. Az esőt jellemzően egy kisbusz is meg-megállt inkább, ő se hajtott tovább az egybefüggő zivatarban. 

Némi ebédfélében törtük a fejünket, aztán megelégedtünk pár gyümölccsel. Amikor már vállalhatóan esett, visszaültünk a vasakra és egészen Balatonakarattyáig jutottunk, mikor is a következő vízfal állta utunkat.

Ott megadtuk magunkat a sorsnak, és ettünk benzinkutas szendvicseket, közben meg tájékoztattuk a bajuszos sorstársat, aki épp Pest felé hajtott, hogy arrafelé ez a két zivatar épp össze fog érni, és az időképen a radar már fekete, szóval gondolja át kétszer mennyire siet.

Kicsit megint vártunk, aztán tovább indultunk, és mire leértünk addigra majdnem 3 óra lett a nem tervezett megállók miatt. Viszont lent sütött a nap, némi felhő időnként bezavart, de alapvetően jó idő volt.

Bandáztunk egy kicsit a többi újságíróval. Kiderült, ki a 7-esen ki a 8-ason ázott szarrá lefelé jövet, aztán némi vacillálás után levettem az esőkabátot a sajtótúrára. Összefutottam az alsóörsi fotósokkal is, jó volt látni a kollégákat.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!