Nyakunkon a 25. Lakeside Weekend - Nyerj rá jegyet!

Tartalomjegyzék

lakeside weekend 2018 2No, rendben vannak a szabadnapok Július 5 és 8 között? Bár remélem, maradsz kilencedikéig, azaz hétfő délelőttig. 

Hogy mihez és miért kell a szabadnap? Hát a Lakeside Weekend miatt. Ne mondd, hogy elfelejtetted?! Igen. Pontosan. 2018. július 5. és 8., akarom mondani 4. és 9. között Lakeside Rock & Roll és US Car Weekend, Agárdon a Park Kempingben. Úgy-úgy bizony. Mégpedig ez már a 25. 

Na, megvan már? Hát persze hogy megvan! Ez az a buli ahol csütörtöktől vasárnap éjszakáig szól a rockabilly, tódulnak az autentikus és kevésbé autentikus arcok, krúzolnak a menő verdák. Igen, jó a memória egység! Csütörtökön bemelegítés. Tubus és DJ Johnny kavarják szédületesen a klasszik lemezeket, hiszen a kemény mag ilyenkor már itt van!

HIRDETÉS (x)

Sőt! Idén egy bónusz nappal meghosszabbodik a buli, így akár már július negyedikét is itt ünnepelheted ha akarod, hiszen szerdára benyomtak a fiúk egy plusz napot, mikor nincs program, de a sátorhelyed már biztos, no és persze a tó sem megy már sehova. Magyarul zenebona nincs, de a sátrad már felállíthatod és ázhatsz a Velencei tóban a négy napos bérlet árában. Számolj csak utána? Van még kérdés? Nincs kérdés.

Pénteken és szombaton négy-négy zenekar a nagyszínpadon. Aha. Igen, én is láttam Prison Band Special lesz. Gondolom Cactus és társai kirukkolnak valami hatalmassal, ez lehet a speciál, hiszen ez mégiscsak a huszonötödik!

25! Úristen negyed század. Pfff. Ha pár éve Cactus azt mondta jönnek az első Lakeside (akkor még Cadillac Víz-party Rock & Roll Fesztivál és Sátortábor) bulikon nagy eséllyel összehozott gyerekek is, akkor most kik jönnek? Három generáció… vagy inkább négy?

Node ott tartottam, hogy nagyszínpad és a nyolc zenekar, köztük több külföldi. Ugye nem gondoltad komolyan hogy ennyivel kell beérnünk? Lesz idén is vízparti színpad, hogy a vízben lebegve, az előző este fáradalmait kiáztatva, vagy ha úgy lesz kedvünk a színpad előtt rokizva hallgassuk a jobbnál jobb rockabilly bandákat. Nem, psycho még mindig nem lesz. Inkább a klasszikusabb, jól táncolható, könnyedebb dalok. Nyugi! Lesz a Rocker is! Sőt, tán még az I Ain't Got You is. Igen, Ford Fairlane meg az a bizonyos ’65-ös Cadillac. Hát persze!

De napközben sem fogunk unatkozni az biztos! Egyrészt végigjárjuk a kempinget és jól megbámuljuk az oldtimer, vagy tán nem is annyira oldtimer, ám egyedileg alakított kocsikat, motorokat. Másrészt idén is lesz Játéksziget. Pofán csúszhatunk a sampontól síkossá tett plasztik csíkon, vízi röplabdázhatunk, vagy csocsózhatunk akár. Emlékszel, régen a motoros bulikon volt blokk, illetve rönkhajító verseny. Most itt is lesz! Mármint blokk akkor, ha kiszereljük a motorodból, ám hogy rönk lesz, az tuti!

De milyen rockabilly buli, ahol nem mérettetik meg a séróbárók egyik feltűnő dísze, a barkó?! Kíváncsi vagyok, szőrös pasijaink mivel lepnek meg minket a Barkó-báró versenyen! Végre ők is mutogatják magukat.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!