Siroki Motoros Hét - A legnagyobb, a leghangosabb, a legendás

Tartalomjegyzék

sirok hungarian bikeweek 2017 3Sajnos idén sem telt el halálos motorbaleset nélkül a siroki motoros találkozó, de a résztvevők mind arról számoltak be, hogy idén még nagyobb buli volt, mint a korábbi években. Ez a szervezőkön kívül már csak a motorosokon múlik. 

Július utolsó hete piros betűs ünnep a családunk naptárában 11 éves korom óta, azaz idestova 16 éve. Akkor vitt fel először édesapám a siroki kútvölgybe. Tehát mondhatni ez már hagyomány, ahogy rajtam kívül oly sok embernek nem csak Heves megye berkein belül, hanem az egész országban, sőt határainkon túl is. Tehát egy igazi „őslakos” beszámolóját olvashatjátok.

A motoros hetet megelőző vasárnap érkeztünk a tett helyszínére, hogy felállítsuk a sátrunkat, ugyanis a jól bevált részek a kempingben igen gyorsan elfogynak. De hiába érkeztünk korán, valaki már így is szemfülesebb volt és lecsapott a számomra szentélyként óvott pár négyzetméterre. De ez nem vette el a kedvem a ránk váró siroki őrülettől.

HIRDETÉS (x)

Ekkor még családi hangulatban, várakozásokkal telve folytatódott az este. Bár már akkor is fellelhető volt néhány igazi egyéniség, ugyanis egy babettás srác épp a fejéről próbálta levakarni a ragasztócsíkból készült (a buli hevében viccesnek tűnt) sisakot.

Szerdán gurultunk vissza ismét a völgybe, hogy elkezdődjön az igazi buli. Kőkútpuszta környékén (pár kilóméterre a motorostalálkozótól), már más a levegő, hevesebben ver a szív, tobzódnak bennem a sok év emlékei (sejtései). Gyakran járok motorostalálkozókra, lehet, hogy attól vagyok elfogult, hogy a közelben lakom, vagy attól, hogy ide kötnek életem legjobb-legszabadabb élményei, de akárhogy is nézem ez az ország „legje”. Itt vannak a legnevesebb zenekarok, a legnagyobb közönség és persze a legszebb és leghangosabb motorok. Idén sem volt ez másképp, megkapta a látogató, amire vágyott. Változatos programokat, zenei sokszínűséget, remek hangulatot.

Néhány szót kell szólnom a koncertekről - a teljesség igénye nélkül, ugyanis néha pihentem is, a sörsátorban a nagy melegben védőitalt is kellett fogyasztani. Valljuk be, mikor döntünk egy motorostalálkozó mellett, először is megnézzük a zenei palettát. És itt igényes zenekarokban nem volt hiány.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!