A Yamahások mások - Az 5. Yamaha találka

Tartalomjegyzék

yamaha talalkozo kakucs ring 15Már március óta izgatottan készültem a yamahások 5-ik találkájára. A csoport alapítója, Dávid János, csapaton belül csak "Vezír", nagyszabású Találkát álmodott meg a kakucsi versenypályára május 20-ra.

2014-ben alakult a mostanra 1000 fő fölé duzzadt Facebook csoport. Egyetlen egyszerű szabály van a tagsághoz: Yamahád legyen.

Már reggel korán indultam Kakucsra, hisz a regisztrációnál elkélt a segítség: a jelentkezési határidőig több mint 90 motor és tulajdonosaik jelezték részvételi szándékukat, így a yamahás csajokkal vállaltuk a szívélyes fogadtatást, karszalagosztást, és ahogy már ez megszokott, minden eseményre készül egy kis matrica, emlékül, a részvételért, ami természetesen most sem maradt el!

HIRDETÉS (x)

Külön meglepés ajándék is készült az alkalomra: a Tagok saját motorjainak saját fotóiból falinaptár készült, melyből szintén mindenki 1 db-ot ajándékba kapott!

Egymás után gurultak be a kisebb-nagyobb motoros csoportok, mire 10 óra körül elkezdődhetett az eligazítás.

Programok széles választéka várt minden Yamahást: vezetéstechnikai tréning motoros rendőrtársaink segítségével, melyhez egy hatalmas bójapályát állították fel nekünk.

Meglepetésként, a Yamaha Hungary és a Yamaha Top jóvoltából 5 tesztmotort nem csak nézegethettek, de ki is próbálhattak a tagok, úgy mint az MT09-et vagy a híres, Optimus Prime-ként emlegetett MT10-et.

Ahogy sétáltam a motoromhoz, miközben próbáltam legyűrni az izgalmat az első pályázásom előtt, nem győztem gyönyörködni a vasakban. Ahogy a veterán korú, úgy az új modellek is megférnek egymás mellett. Nincs irigykedés, itt mindenki kivétel nélkül családtag.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Róbert és Edit egy elmegyógyintézetben éltek. Egy nap az intézet kertjében sétáltak. Mikor a medence...
Bővebben...
Minden évben előkerül a naptár téma így most szerkesztettem egy letölthető verziót. Offkorsz SEO optimalizáltam,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.