Régi arcok, új motorok – Szezonzáró a H-D Budapestnél

hd szezonzaro 2016 52Nem múlhat el október Harley szezonzáró nélkül. Az idei nyár-ősz búcsúztató napján a Neszmélyi közben szikrázó napsütésben gyűltek össze a V2 rajongói, - és természetesen egyéb márkák tulajdonosai - a sok élményt nyújtó, motorozással, találkozókkal tűzdelt időszak méltó zárásaképp.

Bár már jócskán benne vagyunk az őszben, de még mindig tartogat az időjárás számunkra alkalmat arra, hogy még egy utolsó, vagy egy utolsó előtti körre előhalásszuk kedvencünket a garázs mélyéről, és hódolhassunk annak a szenvedélynek, melyet soha nem lehet megunni, így sokan nyeregbe pattantak, hogy összejöjjenek még egy közös motoros bulira.

2016. október 8-án is ilyen napra ébredtünk, és miután az ilyenkor már kevésbé erőteljes napsütés megküzdött a reggeli csípős hideggel, 10 óra után egyre többen dübörögtek a Bázis felé. A már kellemes melegben, 12 órakor elstartoló, szintén hagyománnyá vált budapesti tiszteletkörre így több, mint 130 motor, és annál több motoros vett részt, hála a lelkes utasoknak.

HIRDETÉS (x)

A biztonságért, és hogy a hosszú konvoj mindvégig együtt maradhasson, motoros rendőrök profi munkája adta a hátteret. Amikor a Hősök teréről a Bázis felé vette az irányt a szép számú felvonuló, a vendéglátók már előkészítették az ételeket, s italokat, és az előző napon felállított színpadon javában izzította hangszereit a Nemcsak Berry. Az így megteremtett alaphangulat megfelelő légkört biztosított az ebédhez, az ismerkedéshez, a technikai témák, túrák átbeszéléséhez és a régen nem látott ismerősök egymásra találásához.

 

A szalonban márt a 2017-es év modelljei várták a kíváncsi pillantásokat. Aki ellátogatott a szezonzáróra, így élőben találkozhatott többek között a Sportster család új tagjaival, és a legújabb fejlesztésű nagyvasakkal is.

 

Az öreg motorosok mellett rengeteg új arc, és új motor töltötte meg az udvart, a parkolókat. Volt, aki kezdőként érkezett új gépével, de olyan is, aki a régit cserélte le új járgányra. Minden bizonnyal a most még zöldfülű tulajokból idővel öreg rókákká válók is rendszeres látogatói lesznek ennek az eseménynek. Már alig várjuk a következő szezonünnepet, midőn a tavasz beköszöntével megnyitja a remélhetőleg vihar- és esőmentes, sok kellemes, motorozásra alkalmas nappal tarkított 2017-es szezont.

hd szezonzaro 2016 02hd szezonzaro 2016 07hd szezonzaro 2016 11hd szezonzaro 2016 24hd szezonzaro 2016 37hd szezonzaro 2016 38hd szezonzaro 2016 46hd szezonzaro 2016 50hd szezonzaro 2016 58hd szezonzaro 2016 62

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mennek a hírek, jönnek a felsorolások, motoros-teherautó, motoros-személyautó karambol, szörnyet halt az úton, a kórházban......
Bővebben...
Nem vagyok nagy túrázó, inkább motorozok mint gyalogolok, azért néha csak rászánom magama. Most hétvégén...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!