Harley-Davidson Press Ride Street Glide teszt

Tartalomjegyzék

harley davidson openroadfest pressride 2016 2Ha Alsóörs akkor Open Road fest. Idén 17. alkalommal csődül ország-világ motorosa az illusztris eseményre. Jómagam Egerből egy melóról teleportáltam magam át a sajtótúra kedvéért, és bár hullafáradtan indultam neki, de tudtam, hogy minek, és idén se volt okom a panaszra.

Budapesten átnyergeltem egy vasparipára, majd lájtos másfél óra alatt ledöngettem a helyszínre. Épphogy beájultam a Press Ridera hogy lecsaphassak a Street Glidra. A sajtótúra egyetlen hátránya, hogy rövid ideig tart a más által fulra tankolt vasakkal a móka. A legdurvább kihívás az volt, hogy a 18-as sorszámot kapott vasat megtaláljam. persze legtávolabb a regisztrációs sátortól ácsorgott magányosan a sor elején.

Megsajnálva, hogy ne szomorkodjék, rá is telepedtem, és úgy tűnik ez jó döntés volt, mert véletlen másnak is kiosztották a vasat, de hát az elsőzés kérem az bizony elsőzés, meg ha már sikeresen rápajszeroltam magam egy gurigára, onnan csak pajszerral tudnak lefeszegetni mindaddig, amíg magamtól nem mászom le... Kozsó is ott válogatta a vasakat, ha nem szólnak, hogy itt a szomorú szamuráj, esküszöm nem tűnik fel a hosszú tincse nélkül...

HIRDETÉS (x)

Szóval idén egy NaNa háztartásában is legelésző Street Glide került a popóm alá. Azt kell mondjam, nem rossz a választása! Bár beindítva ez is rázza magát álltában, de menet közben kisimulni érzed a kis lelkivilágát, de rezeg tovább csak nem érzed annyira. Viszont amikor feltekered a csuklódra a gázbovdent, és az ülés megtámasztja a farokcsontodat a lendülettől, nnnaa, az nem elhanyagolható érzés...

Ahogy ott ácsorogtam a talicskával a sor elején, páran elmenetben megkérdezték, hogy nem lesz-e túl nagy és nehéz. A szokásos választ sütöttem el: addig nincs gond, amíg ő visz engem, és nem én őt. De tényleg brutálnagy és brutálnehéz, szóval a parkolást át kell vele gondolni, mert tologassa, akinek két mamája van.

A jószágon ücsörögve elég imponáló az életérzés: előtted egy autó műszerfala terpeszkedik a teljes látótérben. A széles fejszpoilerben minden van, navigáció, médiaközpont, analóg mutatós műszerek és digitális kilométer óra, csak győzzed nyomkodni a sok gombot. A kütyümániások biztos imádják, nekem bejön a sok gomb meg pöcök, jojstickos izé.

Az ülés lágy-puha fotelfíling, viszont nekem már túl puha volt egy idő után. A formája elég széles láb között, ezért a rövid lábúaknak nehezen fog leérni a lábuk, hiába alacsony az ülésmagasság. Nekem épp hogy jó volt, még nem kellett pipiskedni. A testtartás klasszikus U-szög pozíció, és végre felfedeztem a széles lábtartó lényegét! Szóval ha feltekered a hangerőt mert épp zenés feltűnési viszketegséged van, a széles lábtartón lehet dobolni lábbal, nem kell villogtatni a féklámpát, hogy megzavarodjanak mögötted. Vázeee, hogy ez menet közben motoron mekkora életérzés! Fene se gondolta, hogy ennek is megvan a varázsa...

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!