Hétvégén a Harley-Davidson is megnyitotta a szezont

harley szezonnyito 2015 32Koncerttel, Kaszkadőr Show-val, finom ebéddel és a már hagyománynak számító felvonulással készült a Harley-Davidson Budapest az idei szezonnyitóra.

A gyönyörű, tavaszi időjárás majdnem minden motorost az utakra csábított végre ezen a hétvégén. Ez alól a Harley-Davidson tulajdonosok sem kivételek. Többszázan vettek részt a szezonynitó bulin a Bázison szombaton.

Tíz órától gyülekeztek a motorosok a szalon körül, délig volt lehetőségük regisztrálni a nyereményjátékra. Délben indult a felvonulás a Citadellához majd vissza. Ezután egy hangulatos kerti partyba csöppent, aki visszatért, nemcsak jó társaság és régi barátok, hanem motoros kaszkadőr show, finom ebéd és koncert is várta a márka szerelmeseit.

HIRDETÉS (x)

A motoros rendőröknek is nagyüzem volt ez a hétvége, hiszen az amerikai márka tulajdonosainak felvonulása után egyenesen a város másik felébe mentek, ahol még egy szezonnyitó felvonulást biztosítottak ezen a napon.

A szép idő azonban nem elég a motorozáshoz. A hirtelen jött tavasz sokunknál rozsdás reflexekkel, be nem járatott motoros izmokkal érkezett. A hétvégén sok motoros baleset kapott helyet a hírekben, ami arra utal, hogy még sokkal óvatosabban kell vezetnük nekünk is, és idő kell még az autósoknak,mire megszokják, hogy a motorosok ismét köztük vannak.

Vigyázzatok magatokra! harley szezonnyito 2015 12harley szezonnyito 2015 37harley szezonnyito 2015 46harley szezonnyito 2015 68harley szezonnyito 2015 101

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!