XI. Karcagi motoros találkozó

Tartalomjegyzék

altIsmét felvirradt a nap, amit minden évben nagyon várunk a barátokkal: eljött a karcagi biker buli. Őrületben és rock ’n rollban most sem volt hiány.

Fényes napsütésben szeltük a kilométereket Püspökladányból Karcagra, ami körülbelül tíz perces út, tehát nem kellett sokat szenvedni azokkal a kijelentésekkel, hogy „ott vagyunk már, ott vagyunk már”.

Immár tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Karcagi Motorosok a rendezvényüket, mely idén szeptember 14-16. között zajlott, a strandfürdő területén. Buli a buliban jelleggel, egy jó barátunk a helyszínen tartotta a születésnapját, tehát volt ott minden, ami szem-szájnak ingere. Az italkészletet egy kocsmáros is megirigyelte volna, a finom sült hús és babgulyás után pedig mindenki megnyalta a tíz ujját.

HIRDETÉS (x)

Amikor megérkeztünk a terepre, már az éppen sülő hús illata fogadott bennünket. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy semmi pénzért nem lennék vegetáriánus…

Bár, most előre szaladtam az eseményekben, mert a kapuban a motoros srácok pálinkával fogadtak, amit nem bírtam meginni, ezért ráruháztam egy barátomra, aki készséggel vállalta a felelősséget.

Végül maradtam a jól bevált sörnél, és azt iszogattam egész nap. A koncerteken nagyon jót buliztunk, igazi „ereszd el a hajam táncolós őrjöngős” rock volt az egész. Játszott a History, majd őket a Sinful Passions követte. A Cool Head Clan is színpadra lépett, végül a Vándorock zárta a pénteki napot.

Szombat reggel arra ébredtem, hogy az eső veri a sátor tetejét, majd később az oldalát. Gondoltam, a tervem, miszerint egész délelőtt a forró vizes medencében ülök sörrel a kezemben, dugába dőlt. Mire kimásztam a fekvőhelyemről, már elállt az égi áldás. A kávévadászat után jött a munka: zöldség pucolás, csipetke-gyártás a babgulyáshoz.

Miközben főtt a finomság, a motorosok elmentek felvonulni és miután visszatértek az útról, kezdődtek a játékok. Szerencsére kora délutánra kiderült az idő, és felszáradt nagyjából a föld is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!