XI. Karcagi motoros találkozó

Tartalomjegyzék

altIsmét felvirradt a nap, amit minden évben nagyon várunk a barátokkal: eljött a karcagi biker buli. Őrületben és rock ’n rollban most sem volt hiány.

Fényes napsütésben szeltük a kilométereket Püspökladányból Karcagra, ami körülbelül tíz perces út, tehát nem kellett sokat szenvedni azokkal a kijelentésekkel, hogy „ott vagyunk már, ott vagyunk már”.

Immár tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Karcagi Motorosok a rendezvényüket, mely idén szeptember 14-16. között zajlott, a strandfürdő területén. Buli a buliban jelleggel, egy jó barátunk a helyszínen tartotta a születésnapját, tehát volt ott minden, ami szem-szájnak ingere. Az italkészletet egy kocsmáros is megirigyelte volna, a finom sült hús és babgulyás után pedig mindenki megnyalta a tíz ujját.

HIRDETÉS (x)

Amikor megérkeztünk a terepre, már az éppen sülő hús illata fogadott bennünket. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy semmi pénzért nem lennék vegetáriánus…

Bár, most előre szaladtam az eseményekben, mert a kapuban a motoros srácok pálinkával fogadtak, amit nem bírtam meginni, ezért ráruháztam egy barátomra, aki készséggel vállalta a felelősséget.

Végül maradtam a jól bevált sörnél, és azt iszogattam egész nap. A koncerteken nagyon jót buliztunk, igazi „ereszd el a hajam táncolós őrjöngős” rock volt az egész. Játszott a History, majd őket a Sinful Passions követte. A Cool Head Clan is színpadra lépett, végül a Vándorock zárta a pénteki napot.

Szombat reggel arra ébredtem, hogy az eső veri a sátor tetejét, majd később az oldalát. Gondoltam, a tervem, miszerint egész délelőtt a forró vizes medencében ülök sörrel a kezemben, dugába dőlt. Mire kimásztam a fekvőhelyemről, már elállt az égi áldás. A kávévadászat után jött a munka: zöldség pucolás, csipetke-gyártás a babgulyáshoz.

Miközben főtt a finomság, a motorosok elmentek felvonulni és miután visszatértek az útról, kezdődtek a játékok. Szerencsére kora délutánra kiderült az idő, és felszáradt nagyjából a föld is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...
Minden szezon kezdett előtt elmegyünk egy pár napos kirándulásra a párommal. Idén Visegrádra esett a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!