XX. Griff MC motoros fesztivál

Tartalomjegyzék

altSzép kerek számmal jubilált a klub a fesztiválokat illetően. Meg is adták a módját mindennek, hiszen őrületesen jó bulit hoztak össze.

Az időpont választása stimmelt, hiszen a tiszaföldvári strandon szervezett rendezvényhez minimum kánikula dukált. Az égiek ezt meg is teremtették!

A városlakók legnagyobb örömére, július 4-8. között a motorosoké volt a város. Bikerek cikáztak minden úton, és tetovált, fürdőruhás emberek mászkáltak szerte a településen. Ilyenkor el is játszom a gondolattal, milyen jó lenne egy „motoros városban” élni mindennapjaimat…

HIRDETÉS (x)

Sajnos az első, szerdai napot ki kellett hagynunk útitársammal, de csütörtökön nyakunkba vettük az országot Földvár felé, Püspökladányból. Majdnem ledobbantunk a döglesztő hőségben, ezért rendesen feltankoltunk előre lefagyasztott sörrel.

Napközben már hívogattak a haverok, hogy vegyük fel a nyúlcipőt, mert próbálják foglalni a sátorhelyet, de annyian vannak, mint az oroszok… Nos, ez tényleg így volt. De ezen nem lepődtünk meg, hiszen a tavalyi bulin is nagyon sokan voltak.

Amikor megérkeztünk, éppen volt még két sátorhely a haverok mellett. Gyorsan fel is vertük az alvóhelyünket, és leöblítettük az út fáradalmait egy kis sörrel. Mivel délután értünk oda, lassan szállingóztak az emberek a koncertek helyszíne felé. Mi is ezt tettük.

Javában játszott a Dogs, majd később a Rómeó Vérzik, a Tequila, és végül a Wan-Ted nyomta a talpalávalót. Elbulizgattunk a rock ’n roll alatt, majd nyugovóra tértünk, készülve a másnapra…

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!