XX. Griff MC motoros fesztivál

Tartalomjegyzék

altSzép kerek számmal jubilált a klub a fesztiválokat illetően. Meg is adták a módját mindennek, hiszen őrületesen jó bulit hoztak össze.

Az időpont választása stimmelt, hiszen a tiszaföldvári strandon szervezett rendezvényhez minimum kánikula dukált. Az égiek ezt meg is teremtették!

A városlakók legnagyobb örömére, július 4-8. között a motorosoké volt a város. Bikerek cikáztak minden úton, és tetovált, fürdőruhás emberek mászkáltak szerte a településen. Ilyenkor el is játszom a gondolattal, milyen jó lenne egy „motoros városban” élni mindennapjaimat…

HIRDETÉS (x)

Sajnos az első, szerdai napot ki kellett hagynunk útitársammal, de csütörtökön nyakunkba vettük az országot Földvár felé, Püspökladányból. Majdnem ledobbantunk a döglesztő hőségben, ezért rendesen feltankoltunk előre lefagyasztott sörrel.

Napközben már hívogattak a haverok, hogy vegyük fel a nyúlcipőt, mert próbálják foglalni a sátorhelyet, de annyian vannak, mint az oroszok… Nos, ez tényleg így volt. De ezen nem lepődtünk meg, hiszen a tavalyi bulin is nagyon sokan voltak.

Amikor megérkeztünk, éppen volt még két sátorhely a haverok mellett. Gyorsan fel is vertük az alvóhelyünket, és leöblítettük az út fáradalmait egy kis sörrel. Mivel délután értünk oda, lassan szállingóztak az emberek a koncertek helyszíne felé. Mi is ezt tettük.

Javában játszott a Dogs, majd később a Rómeó Vérzik, a Tequila, és végül a Wan-Ted nyomta a talpalávalót. Elbulizgattunk a rock ’n roll alatt, majd nyugovóra tértünk, készülve a másnapra…

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...
Minden szezon kezdett előtt elmegyünk egy pár napos kirándulásra a párommal. Idén Visegrádra esett a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!