Az V. Motoros véradás Nyíregyházán, kicsit másképp

Jövőre szeretném, ha még jobb lenne az idő, kevesebb lenne a munka és több CSAM tag bandázhatna az udvarunkon!

Minden évben már nagyon várom a családommal együtt az április közepét-végét, amikor az első „nagy rendezvényként” vendégül láthatjuk Nyíregyházán a jótékony motorosokat. Sajnos ebbe a hétvégébe kicsit belerondított egy szombati munka- és iskolanap, ezért érezhetően kevesebben tudtak eljönni messzebbről. A szombati szontyi időjárás pedig még inkább kedvét szegte a kétkerekű szerelmeseinek.

Mi azért készültünk a CSAM-os barátok látogatására! Igaz nem volt kemencés kalács, hanem sütőben sült és a bogrács helyett is a tűzhelyen készült a babgulyás, de sebaj! Kárpótlásul sütöttem még sajtos-sóskiflikéket is.

HIRDETÉS (x)
Szombat délután az esőt ügyesen kerülgetve érkezett meg TT és Csincsu. Ők ketten lettek az alvós vendégeink. TT nagyon ügyesen tud zöldséget tisztítani, Csilla pedig nagyon finom keksztekercset készít. Inni viszont nagyon keveset isznak!

Vasárnap fél kilenckor elkezdtük összegyűjteni a lányokat, asszonyokat. Először a lányom barátnője Klaudia csatlakozott szerény kis csapatunkhoz, majd a benzinkúton Borika és Ibolya. A nyíregyházi Kossuth téren a városháza előtt szépen sorba állítottuk motorjainkat és vártuk a felvonulást. Közel 70 motor- veterántól az újakig - megfért barátságban egymás mellett.

Még több kép a galériában!A felvezető rendőrök Szász Karcsi kérésére a Csajok a Motoron tagjait állították a sor elejére. Nagyon klassz élmény volt, hogy szirénázó rendőrautók nyitják meg előtted a várost. Nemsokára mögöttünk a Debrecenből érkező csapat gurult közel ugyanennyi motorral.

A véradás a szokott rendben zajlott, türelmes sorban állással. Közben a régi iskola udvaron folyamatosan zajlottak a műsorok, koncertek, triál bemutató, hastáncos lányok. A külső sátorban vércukor- koleszterin- és ultrahangos csontsűrűség mérés volt.

Az ebéd halászlé, paprikáskrumpli és babgulyás hatalmas üstökben főtt az udvaron. Hamar összeszedtem a felszolgáló csajokat és a sok éhes motorosnak gördülékenyen osztottuk az ebédet, kenyeret, evőeszközt, szalvétát és közben még az adomány gyűjtésben is tudtunk segíteni!

Nem tagadom szép látványt nyújtott a hét-nyolc lány egyforma csajos kötényben. TT nem is tudott elszakadni tőlünk. (vagy inkább a kondértól?) És vigasztalhatatlan volt, hogy nem jutott neki rózsaszín kötény...

A GoldWing Klub tagjai sajnos olyan későn értek le, hogy nem tudtuk őket ebéddel kínálni, csak Brigó és Babulu csippentett egy kis kalács csücsköt.

Délután a közeledő eső felhők elől sokan hazaindultak. Kikísértem a vendégeimet Nyíregyháza határáig, ők is szerencsésen és szárazon értek haza!

Még egyszer köszönettel tartozom a fantasztikus lánycsapatnak: Borikának, Ibolyának, Szotyinak, Csincsunak, Klaudiának, Bambinak és Eszterkémnek (ő matricákat osztogatott). Természetesen TT sem hagyhatjuk ki a sorból, mert a csajok körében ő volt a leghatékonyabb matrica osztogató kisiparos!

Jövőre szeretném, ha még jobb lenne az idő, kevesebb lenne a munka és több CSAM tag bandázhatna az udvarunkon!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...
Mielőtt az állatvédők megtámadnának csak a kép idejére tettük bele a robogó kosarába. Ilyen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!